Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Eksperti: Šodien uzvarēs "Lielvārde" un "Kurši"

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Eksperti: Šodien uzvarēs "Lielvārde" un "Kurši"
Foto: Jānis Slišāns

Pirms šodien paredzētajām Latvijas Florbola čempionāta Hipolīzings vīriešu Virslīgas trešajām astotdaļfināla spēlēm portāls Sportacentrs sazinājās ar četriem ar florbolu saistītiem cilvēkiem, lai uzzinātu viņu viedokli par to, kuras komandas uzvarēs šodien. Ekspertu viedokļi dalījās, bet vairākums panākumus prognozēja "Ulbrokai" un "Kuršiem".

Savas prognozes par šodienas spēlēm izteica florbolists bez līguma Alvis Dāle, sieviešu Virslīgas komandas "Rubene" galvenais treneris Jānis Dainis, sieviešu Virslīgas komandas "Rīgas lauvas/Errea" treneris Jurijs Fedulovs un komandas "Telms/Energokomplekss" uzbrucējs Normunds Jansons.

FK "Bauska" - "Talsi/Triobet" (sērijā 1:1)

Alvis Dāle: "Ja talseniekiem vārtos stāvēs Māris Ronis, domāju, ka šodien uzvarēs viņi."

Jānis Dainis: "Šodien uzvarēs FK "Bauska", ka, pirmkārt, ir sava laukuma komanda, bet, otrkārt, baušķenieku jaunieši ir vairāk nobrieduši un pieredzējušāki par talsenieku jauno maiņu."

Jurijs Fedulovs: ""Bauskai" savā laukumā vienmēr ir labāka motivācija, iespējams, to ietekmē savu līdz jutēju atbalsts, šodien uzvarēs baušķenieki."

Normunds Jansons: "Ja "Bauskas" uzbrucējs Māris Akmentiņš atkal devies uz ārzemēm, bet "Talsi/Triobet" vārtos būs Māris Ronis, uzvarēs talsenieki."

"Rubene" – SK "Pārgauja" (sērijā 0:2)

Alvis Dāle: "Man pašam gribētos, lai uzvar "Rubene", tomēr izskatās, ka, ja ne šodien, tad rīt pie trešā panākuma tiks "Pārgauja"."

Jānis Dainis: "Ja vairs nepieļaus muļķīgas kļūdas, šodien uzvarēs "Rubene", kurai vairs nav kur atkāpties. Liela nozīme būs Kocēnu laukuma sintētiskajam grīdas segumam, pie kura "Pārgauja" nav pieradusi."

Jurijs Fedulovs: "Gribētu teikt, ka arī šodien uzvarēs "Pārgauja", lai gan daudz ko var izšķirt tas, kā stalbieši jutīsies uz Kocēnu sporta nama laukuma un, vai "Rubene" izvairīsies no pēdējā laikā pierastajām kļūdām aizsardzībā."

Normunds Jansons: ""Rubenei" vairs nav kur atkāpties, domāju, ka savā laukumā tā saņemsies un uzvarēs."

"Kurši" - "Ulbroka" (sērijā 1:1)

Alvis Dāle: ""Kurši" izcīnīja ļoti svarīgu uzvaru Ulbrokā, domāju, ka savā laukumā viņi noteikti būs pārāki."

Jānis Dainis: "Liepājā uzvarēs "Kurši", kuru sastāvā ir vairāk pieredzējušo spēlētāju. "Ulbroka" ir ļoti perspektīva komanda, bet tās īstais laiks būs nākamsezon."

Jurijs Fedulovs: "Ja "Ulbroka" labi turēsies aizsardzībā un "Kuršiem" neizdosies pretiniekus "izraustīt", domāju, ka šodien uzvarēs ulbrokieši. Pasteigšos un par rītdienas spēli teikšu, ka uzvarēs liepājnieki, jo viesi otrajā dienā pēc kārtas parasti nospēlē sliktāk."

Normunds Jansons: "Liepājā būs ļoti labs mačs, domāju, ka "Kurši" savā laukumā uzvarēs, bet tikai pagarinājumā."

"Latgranula/Līgatne" - "Lielvārde" (sērijā 0:2)

Alvis Dāle: ""Latgranula/Līgatne" darīs ko varēs, tomēr izskatās, ka, ja ne šodien, tad rīt ceturtdaļfinālā iekļūs lielvārdieši."

Jānis Dainis: "Abi pretinieki ir ātri, tomēr "Lielvārdes" spēlētāji ir tehniskāki, viegli nebūs, tomēr uzvarēs lielvārdieši, kuri pašlaik ir "uz viļņa"."

Jurijs Fedulovs: "Ata Blinda vadībā "Lielvārde" uz sezonas beigām prot saņemties. Domāju, ka lielvārdieši uzvarēs arī šodien, jo "Latgranula/Līgatne" spēlētājiem nav tādas pieredzes Virslīgā."

Normunds Jansons: ""Lielvārde", manuprāt, ir spēcīgāka par Līgatnes komandu. Treneris Atis Blinds lielvārdiešiem iemācījis visu, kas bija jāiemāca – viņi uzvarēs arī šodien."