Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Irlavnieki Jogevā pabiedē SK "Selver/Tahe"

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Irlavnieki Jogevā pabiedē SK "Selver/Tahe"
SK "Selver/Tahe" jau otrā uzvara
Foto: Ritvars Raits

Irlavas komanda "Telms/Energokomplekss” šodien bija devusies uz Igaunijas pilsētu Jogevu, lai aizvadītu Latvijas Atklātā florbola čempionāta vīriešu Virslīgas spēli ar vietējā sporta kluba "Selver/Tahe” komandu. Latviešu florbolistu veiksmes uzplaiksnījums bija pēdējās trešdaļas vidū, kad piecu minūšu laikā tika gūti četri vārti, visā spēlē gan zaudēts diezgan bezcerīgi – 6:10.

SK "Selver/Tahe” pirmo reizi šosezon spēlēja pret komandu, kuras rezervistu soliņš nebija teju divas reizes garāks, bet gan tieši tāds pats. Irlavnieki pēc tālā ceļa ilgi nevarēja iekustēties, pēc pirmā perioda zaudējot ar 0:3, bet pēc otrā – ar 1:6. Kad jau varēja padomāt, ka spēles liktenis izšķirts (1:7), sākās "Telms/Energokomplekss” veiksmes piecminūte – pēdējā perioda vidū ātri vien tika gūti četri vārti, ievērojami samazinot rezultāta starpību – 5:7. Igauņi bija spiesti ņemt pārtraukumu un viņiem tas līdzēja – ātri vien tika atgūti trīs vārti – 10:5. Pēdējās divās minūtēs Aivis Hammers nerealizēja soda metienu, bet punktu spēlei ar precīzu metienu pielika irlavnieku kapteinis Normunds Jansons – 6:10.

SK "Selver/Tahe" spēlējošais treneris Marko Saksings telefonsarunā ar portālu Sportacentrs.com atzina, ka viņa komandas biedri pārāk ātri noticēja uzvarai un zaudēja koncentrēšanos. Mača beigās igauņiem nācās krietni saņemties un piepūlēties, lai nosargātu sev labvēlīgu rezultātu.

Florbola čempionāta vīriešu Virslīga, 25. septembris

SK "Selver/Tahe" – "Telms/Energokomplekss" - 10:6 (3:0, 3:1, 4:5)

Metienu attiecība:
40:29 (13:7,12:7, 15:15)
Rezultatīvākie:
SK "Selver/Tahe" – Pāvels Semjonovs 6 (2+4), Valērijs Maslovs 5 (3+2), Marko Saksings 3 (1+2).
"Telms/Energokomplekss" – Aivis Hammers 4 (2+2), Normunds Jansons 2 (2+0).

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība | Sākums