Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Tiesnešiem soda nauda, pārspēles nebūs

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Tiesnešiem soda nauda, pārspēles nebūs
Vitālijs Ksenzovs
Foto: Floorball.lv

Pēc Elvi florbola līgas ceturtās pusfināla cīņas starp "Mogo-RTU/Rockets" un "Ulbroka/FS Masters" rīdzinieki iesniedza protestu Latvijas florbola savienībai, prasot pārspēlēt maču. Protests daļēji ir apmierināts, bet rezultāts palicis spēkā.

Uzvarējuši pirmās divas pusfināla spēles, "Mogo-RTU/Rockets" zaudēja trešajā mačā un arī ceturtajā piedzīvoja neveiksmi papildlaikā ar rezultātu 5:6. Pēc ceturtās spēles rīdzinieki iesniedza protestu, uzskatot, ka tiesneši kļūdaini nav ieskaitījuši vienus gūtos vārtus, nepamatoti piešķīruši sarkano kartīti komandas pārstāvim Raivo Rostam un nepamatoti atzinuši Toma Niedres gūtos vārtus papildlaikā.

Latvijas Florbola savienības (LFS) Disciplinārā komiteja izskatījusi iesniegto protestu, uzklausījusi mača tiesnešu Vitālija Ksenzova un Mārtiņa Larinova ziņojumus, spēles videoierakstu tiesneša Ksenzova skaidrojumu, kā arī galvaspilsētas kluba pārstāvju viedokļus par notikušajām epizodēm. LFS Disciplinārā komiteja konstatējusi, ka tiesneši pareizi pieņēmuši lēmumu atkārtot soda izspēli, neieskaitot "Mogo-RTU/Rockets" gūtos vārtus. Tāpat Rīgas kluba iesniegtie pierādījumi nav bijuši pietiekami, kas norādītu, ka papildlaikā gūtie vārti nebūtu skaitāmi. Vienlaicīgi LFS Disciplinārā komiteja pieņēmusi lēmumu, ka "Mogo-RTU/Rockets" pārstāvim Raivo Rostam nepamatoti piemērots "Spēles sods 2" un piešķirta sarkanā kartīte. Sods Rostam ir atcelts, bet tiesnešiem piemērots 25 eiro sods katram.

Mača rezultāts gan paliek spēkā un 26.martā komandas Ulbrokā aizvadīs piekto maču. Sērijā līdz kādas komandas četrām uzvarām rezultāts pašlaik ir neizšķirts 2:2.

  +1 [+] [-]

, 2016-03-26 00:02, pirms 8 gadiem
Soda nauda gan liela