Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

"Ķekava" un "Lekrings" šodien var pielikt punktu

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"Ķekava" un "Lekrings" šodien var pielikt punktu
Foto: Raivo Sarelainens, floorball.lv

Latvijas Florbola čempionāta vīriešu Virslīgas finālā šodien var iekļūt komandas "Ķekava" un "Lekrings", protams, ja to pieļaus to pretinieces pusfinālā, attiecīgi - "Ulbroka/FS Masters" un "Lielvārde".

Pulksten 16.00 "Ulbroka/FS Masters" (8.) - "Ķekava" (5.), sērijā 1:2 (Ulbrokas sporta namā)
Šajā pusfināla sērijā tikai vakar pirmo reizi vadībā izvirzījās "Ķekava", lai gan viegli tas nenāca – spēles lūzuma punkts bija pēdējā periodā, kad "Ulbroka/FS Masters" spēlētājs ar nūju trāpīja pa galvu pretiniekam, par ko tika sodīts ar noraidījumu uz piecām minūtēm. Ķekavieši īsā laika posmā guva divus vārtus un savu pārsvaru nosargāja līdz pat pamatlaika beigām – 5:3. Sērijas 3.spēlē ar diviem gūtiem vārtiem "izšāva" ķekavietis Jānis Belasovs, bet pusfinālspēlēs galvenie rezultatīvākie ir Ēriks Akulovs ar 4 (2+2) un Alvis Dāle ar 3 (3+0) punktiem. Ulbrokiešu labā pa 4 (3+1) punktiem guvuši Kārlis Bulāns un Jānis Jaunzems, bet 3 (1+2) – Kaspars Šķēls. "Ulbroka/FS Masters" vārtus visās trijās spēlēs sargāja Indriķis Siliņš, bet "Ķekava" sava "cietokšņa" drošību uzticējusi gan Jānim Bramanim, gan Ivaram Dišereitam – pievīlis nav neviens.

Pulksten 18.00 "Lekrings" (3.) - "Lielvārde" (2.), sērijā 2:1 (Cēsu sporta kompleksā)
Vakar Cēsīs tika aizvadīts droši vien visas sezonas interesantākā un aizraujošākais mačs, ko pēc gūto vārtu skaita varētu klasificēt kā Zvaigžņu spēli, bet pēc abu komandu parādītā cīņasspara un vēlmes uzvarēt tas bija izšķirošās finālspēles cienīgs. Pēcspēles metienos ar 10:9 uzvarēja "Lekrings", lai gan vismaz divas-trīs reizes uzvarai daudz tuvāk bija lielvārdieši nekā viņu pretinieki. Iespējams, "Lielvārdes" florbolistiem nedaudz pietrūka pieredzes, kā rezultātā tika pieļautas muļķīgas kļūdas, toties "Lekrings", kā izskatās, tieši sezonas izskaņā sasniegusi optimālo formu. Vakardienas spēles rezultāts bija ļoti svarīgs, tomēr gribētos, lai sērija noslēgtos nevis šovakar Cēsīs, bet gan otrdien Lielvārdē, kur tikko esot iegādātas jaunas laukuma apmales. "Lielvārdes" sastāvā aizvadītajās trijās spēlēs rezultatīvākie bijuši Toms Akmeņlauks ar 8 (3+5), Mihails Kostusevs ar 5 (3+2) un Jānis Jansons ar 5 (2+3) punktiem. Rezultatīvākais "Lekringa" rindās ar septiņiem gūtiem vārtiem ir Andris Rajeckis, Andris Malkavs, kurš piedalījies tikai divos mačos, savācis jau 6 (1+5) punktus, bet Toma Rīsmaņa kontā 5 (3+2) punkti. Divās no trim spēlēm par labāko savā komandā atzīts "Lielvārdes" vārtsargs Igors Ivanovs.

Spēli starp Cēsu "Lekringu" un "Lielvārdi" interneta TV tiešraidē translēs portāls Gludahill.com. Skatīties ŠEIT.

Izmantotie resursi:
floorball.lv

Šodien uzvarēs:

  • 26

  • 17

  • 4

  • 11


     [+] [-]

, 2012-03-25 12:45, pirms 12 gadiem
Ja var pielikt punktu, tad arī pieliks!!!