Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

"RTU/Inspecta" un "Ķekavas Bulldogs" – par sērijas pagarināšanu

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"RTU/Inspecta" un "Ķekavas Bulldogs" – par sērijas pagarināšanu
Foto: Raivo Sarelainens, floorball.lv

Jau šovakar var tikt noskaidrotas Latvijas Florbola čempionāta vīriešu un sieviešu Virslīgas otrās finālistes, ja vien vīru turnīrā pie uzvaras netiks Rīgas "RTU/Inspecta", bet dāmu turnīrā - "Ķekavas Bulldogs".

VĪRIEŠU VIRSLĪGA

Pulksten 18.00 "Lekrings" - "RTU/Inspecta" (Cēsu sporta kompleksā), sērijā 2:1

Vēl pirms nedēļas Rīgas "RTU/Inspecta" varēja palepoties ar 14 pēc kārtas uzvarētu spēļu sēriju, bet nu rīdzinieki piedzīvojuši divus zaudējumus pēc kārtas, pusfināla sērijā pret Cēsu "Lekringu" nonākot bezdibeņa malā – 1:2. Ja sērijas pirmajā mačā ar 7:6 uzvarēja studenti, tad jau otrajā pie panākuma papildlaikā ar 4:3 tika cēsnieki. Vakar savā laukumā Cēsu komandā izcīnīja negaidīti pārliecinošu uzvaru – 8:1. Lai iekļūtu finālā, "Lekringam" vajadzīgs vairs tikai viens panākums.

Vakardienas mačā "RTU/Inspecta" mainīja vārtsargus, bet ne jau viņus var vainot par smago sakāvi, ja reiz uzbrucēji izdarījuši uz pusi mazāk metienu kā viņu pretinieki, 60 minūšu laikā gūstot tikai vienus vārtus... "Lekringa" spēlētāji šosezon nav starp Virslīgas rezultatīvākajiem, bet, kā izskatās, cēsnieku spēks varētu būt tieši tajā apstāklī, ka ikvienā spēlē iniciatīvu var uzņemties kāds cits florbolists. Pēdējās spēlēs Cēsu komandas vārtos lieliski darbojas Normunds Krūmiņš, sagādājot pretiniekiem ne mazums problēmu.

Šīs pusfinālsērijas uzvarētājus finālā jau gaida "Lielvārde", kas vakar gandrīz neticamā veidā atspēlējās mačā pret "Ķekavu" un svinēja uzvaru pēcspēles metienos ar 9:8, bet visā sērijā ar 3:0.

SIEVIEŠU VIRSLĪGA

Pulksten 19.30 RSU - "Ķekavas Bulldogs" (Rīgas Olimpiskajā sporta centrā), sērijā 2:0

RSU florbolistes pārliecinoši iet pretī vēl vienam Latvijas čempioņu titulam. Pusfināla pretinieces jau regulārajā turnīrā rīdziniecēm bija ļoti parocīgas sāncenses, tā pati aina vērojama arī izslēgšanas spēlēs, kur RSU jau izcīnījusi divas pārliecinošas uzvaras – ar 10:2 un 16:0."Ķekavas Bulldogs" meitenēm šovakar būs jāpaveic gandrīz vai neiespējamais, lai neļautu RSU iekļūt finālā, kur pretinieces jau gaida Kocēnu "Rubene", kas vakar ar 5:4, bet visā pusfinālsērijā ar 3:1 pieveica FK "Ķekava" florbolistes.

Izmantotie resursi:
floorball.lv

Kura komanda jau šovakar iekļūs finālā?

  • 37

  • 13

  • 6

  • 7


  +1 [+] [-]

, 2013-03-24 11:34, pirms 11 gadiem
Cerams sportacentrs vai gludahill rādīs tiešraidi- lekrings pret RTU

  +1 [+] [-]

, 2013-03-24 12:06, pirms 11 gadiem
Lekrings un RTU/Inspecta spēli interneta tiešraidē demonstrēs Gludahill.TV