Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Zvejnieks tur vārdu - "Latgranula/Līgatne" sāk atspēlēties

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Zvejnieks tur vārdu - "Latgranula/Līgatne" sāk atspēlēties
Foto: Jānis Slišāns

Šovakar Līgatnē notika viena Latvijas Florbola čempionāta vīriešu Virslīgas astotdaļfināla spēle – trešo reizi nūjas krustoja "Latgranula/Līgatne" un "Ulbroka/FS Masters", un šoreiz uzvaru ar 5:4 izcīnīja līgatnieši, sērijā līdz trim panākumiem panākot 1:2.

Lai arī "Latgranula/Līgatne" pēc diviem zaudējumiem Ulbrokā bija nonākusi bezdibeņa malā, jo vēl viena neveiksme nozīmētu sezonas beigas, komandas treneris Normunds Zvejnieks solīja divas uzvaras Līgatnē, panākumu "uz emocijām" Ulbrokā un ceturtdaļfinālu pret čempioni "RTU/Inspecta". Jāatzīst, ka vismaz pagaidām viņs savu vārdu ir turējis – Līgatnē mājinieki pirmo 12 minūšu laikā izvirzījās vadībā ar 2:0, mača turpinājumā bija panākuši pat triju vārtu pārsvaru (39.minūtē 4:1) un, kaut minimālu, bet uzvarai nepieciešamo pārsvaru nosargāja – 5:4. Uzvarētāju rindās ar diviem vārtu guvumiem izcēlās Pēteris Freimanis, bet par labāko spēlētāju tika atzīts Ronalds Arājs, kura kontā 2 (1+1) punkti. "Ulbroka/FS Masters" no zaudējuma neglāba sava labākā spēlētāja Kārļa Bulāna "hat-trick", otrs rezultatīvākais ar 2 (1+1) punktiem bija Kaspars Šķēls.

"Ulbroka/FS Masters" treneris Ainārs Juškēvičs atzina, ka šodien viņa komanda nospēlējusi slikti – sevišķi uzbrukumā. Abas komandas spēkos ir ļoti līdzīgas, tāpēc cīņas iznākumu var noteikt nevis meistarības līmenis, bet tikai tas – kurš vairāk grib uzvarēt. Šovakar jau mača sākumā ulbrokieši nonāca zaudētājos ar 0:2, bet šajā sērijā ir tā, ka uzvar tā komanda, kura pirmā iegūst pārsvaru. Katrā ziņā ulbrokiešiem ir par ko padomāt, viss tikšot izrunāts un nākamā spēle būšot jau pavisam citāda.

Florbola čempionāta vīriešu Virslīgas izslēgšanas spēles, 22.februāris

"Latgranula/Līgatne" – "Ulbroka/FS Masters" 5:4 (2:1, 2:1, 1:2)

Metienu attiecība:
39:17 (14:6, 10:2, 15:9)
Rezultatīvākie:
"Latgranula/Līgatne" – Pēteris Freimanis 2 (2+0), Ronalds Arājs 2 (1+1), Aleksandrs Mahortovs 1 (1+0), Mairis Laiva 1 (1+0), Matīss Kligins 1 (0+1), Toms Bitmanis 1 (0+1), Jānis Levanovičs 1 (0+1).
"Ulbroka/FS Masters" – Kārlis Bulāns 3 (3+0), Kaspars Šķēls 2 (1+1), Krists Štelmahers 1 (0+1).

Izmantotie resursi:
floorball.lv