Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

papildināts "Lielvārde" trešo reizi pieveic "Klēģerus & Co"

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"Lielvārde" trešo reizi pieveic "Klēģerus & Co"
Jansons zirgā...
Foto: Ritvars Raits

Šovakar Vidzemes olimpiskajā centrā notika piektā Latvijas Florbola čempionāta vīriešu Virslīgas finālspēle starp "Lielvārdi" un "Ķekavu". Ķekaviešus neglāba brāļu Klēģeru seši rezultativitātes punkti – lielvārdieši uzvarēja ar 6:4, sērijā nonākot viena panākuma atstatumā no čempionu kausa (3:2).

Pie zīlnieces nav jāiet, lai uzminētu, kura no finālistēm gūs pirmos vārtus spēlē – arī šovakar jau 5.minūtē lielvārdietis Mihails Kostusevs bija pirmais pie pēc Kaspara Mudeļa ļoti tāla metiena atlēkušās bumbiņas – 1:0. Nepilnas divas minūtes vēlāk ļoti līdzīgā situācijā, tikai pie pretējiem vārtiem veiklāks par visiem izrādījās ķekavietis Gunārs Klēģers – 1:1. Līdz pirmā perioda beigām Kostusevs un Toms Akmeņlauks nodrošināja Lielvārdes komandai divu vārtu handikapu – 3:1. Otrās trešdaļas vidū lielvārdieši panāca jau 5:2, taču līdz pārtraukumam "asins garšu" sajuta "Ķekava", kas īsā laika posmā divus vārtus atguva – 4:5. Pēdējais periods tika aizvadīts nervozā un asā, arī noraidījumiem bagātā cīņā. Šoreiz tieši noraidījumi iegāza ķekaviešus, kuri, lai arī vārtus, spēlējot skaitliskajā mazākumā, neielaida, acīmredzami tika izsisti no spēles ritma. Pamatlaika 59.minūtē savus otros vārtus šajā mačā guva "Lielvārdes" spēlējošais treneris Jānis Jansons – 6:4. Ķekavieši vēl mainīja vārtsargu pret sesto laukuma spēlētāju, taču īpašu izdevību ko saglābt šoreiz viņiem nebija...

Lielvārdes labā pa diviem vārtiem guva Jānis Jansons un Mihails Kostusevs, kurš tika atzīts par labāko spēlētāju savā komandā. Toms Akmeņlauks izcēlās ar 2 (1+1) punktiem. Par labāko "Ķekavas" rindās tika atzīts Gints Klēģers, kurš izcēlās ar 4 (2+2) rezultativitātes punktiem. Viņa brāļa Gunāra kontā 2 (1+1) punkti.

"Ķekavas" kapteinis Gunārs Klēģers ir pilnīgi pārliecināts, ka finālsērija noslēgsies nevis rītvakar, bet gan trešdien, 25.aprīlī, kad paredzēta septītā spēle. Nav arī grūti uzminēt, kurai komandai viņš prognozē čempionu titulu. Šīvakara mačā ķekaviešu esot iegāzusi neprasme izmantot savas vārtu gūšanas iespējas. Pat pēc pretinieku "dāvanām" bumbiņa esot rībinājusi vārtu stabiņus un spītīgi lidojusi garām pretinieku "cietoksnim". Tā spēlējot, nevar atļauties iedot pretiniekiem triju vārtu handikapu un tad mēģināt atspēlēties. Labā ziņa esot tā, ka ķekaviešu "lazarete" pēc šodienas asumiem bagātā mača neesot papildinājusies. "Ķekava" ir noskaņota rīt pagarināt finālsēriju, kas jau tā ir gārākā Latvijas florbola vēsturē!

Florbola čempionāta vīriešu Virslīgas 5.finālspēle, 21.aprīlis

"Lielvārde" – "Ķekava" 6:4 (3:1, 2:3, 1:0)

Metienu attiecība:
46:57 (18:16, 14:20, 14:21)
Rezultatīvākās:
"Lielvārde" – Mihails Kostusevs 2 (2+0), Jānis Jansons 2 (2+0), Toms Akmeņlauks 2 (1+1), Sandris Virsnītis 1 (1+0), Kaspars Mudelis 1 (0+1), Artūrs Skadiņš 1 (0+1), Ivans Abramovs 1 (0+1), Artis Savins 1 (0+1).
"Ķekava" – Gints Klēģers 4 (2+2), Gunārs Klēģers 2 (1+1), Toms Mežotnis 1 (1+0), Ēriks Akulovs 1 (0+1).

Izmantotie resursi:
floorball.lv

  +9 [+] [-]

, 2012-04-21 21:43, pirms 12 gadiem
LIELVĀRDE labākā...

  +7 [+] [-]

, 2012-04-21 21:47, pirms 12 gadiem
Lielvārdei rīt jāpieliek punkts!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2012-04-21 21:54, pirms 12 gadiem
davai Lielvarde samiciet tos vistu edajus!

  +6 [+] [-]

, 2012-04-21 21:56, pirms 12 gadiem
lielvarde valda , riit cerams bus beigas seerijai . un varees pelniiti atpuusties visi )

  +2 [+] [-]

, 2012-04-21 21:59, pirms 12 gadiem
rītvakar jāņem, nav variantu!

  -2 [+] [-]

, 2012-04-21 22:07, pirms 12 gadiem
Neskatoties uz to, ka manuprāt fināls jau bija pret Lekring, tomēr prieks, ka arī Ķekava izrāda pretestību. Tas ļauj baudīt, finālcienīgu spēli. Bet nenormāls traips, kurš aizēno skaisto spēli, ir komentētāju atklātā līdzi jušana Ķekavas vienībai. Rodas jautājums, kādēļ Lielvārdes līdzjutējiem jāklausās, kaut kādu divu neobjektīvu komentētāju komentāri un prieka, un sajūsmas izsaucieni, Ķekavas veiksmes brīžos?! Vai varbūt Lielvārde ir no kaut kādas citas valsts? Kautkāds absurds! Kauns Florbola savienībai!!! Un nemaz nerunājot par to, ka Lielvārdes līdzjutējiem ir liegtas mājas spēles!!! Ko nozīmē Lielvārdes komandas mājas spēles Valmierā?!!! Kam tas interesē, ka Ķekavai nav savas halles? Kam tas interesē, ka viņiem jātrenējas maximas stāvlaukumā? Lielvārdei taču ir halle un ļoti skaista, tad kādēļ Lielvārdiešiem, mājas spēles jāaizvada izbraukumā? Ceru, ka iegūstot čempiona titulu, mainīsies arī attieksme pret Lielvārdes komandu un tās līdzjutējiem!!!

  -4 [+] [-]

, 2012-04-21 22:13, pirms 12 gadiem
Kekava rit izkapās...

  +2 [+] [-]

, 2012-04-21 22:15, pirms 12 gadiem
suzinieks rakstīja: Neskatoties uz to, ka manuprāt fināls jau bija pret Lekring, tomēr prieks, ka arī Ķekava izrāda pretestību. Tas ļauj baudīt, finālcienīgu spēli. Bet nenormāls traips, kurš aizēno skaisto spēli, ir komentētāju atklātā līdzi jušana Ķekavas vienībai. Rodas jautājums, kādēļ Lielvārdes līdzjutējiem jāklausās, kaut kādu divu neobjektīvu komentētāju komentāri un prieka, un sajūsmas izsaucieni, Ķekavas veiksmes brīžos?! Vai varbūt Lielvārde ir no kaut kādas citas valsts? Kautkāds absurds! Kauns Florbola savienībai!!! Un nemaz nerunājot par to, ka Lielvārdes līdzjutējiem ir liegtas mājas spēles!!! Ko nozīmē Lielvārdes komandas mājas spēles Valmierā?!!! Kam tas interesē, ka Ķekavai nav savas halles? Kam tas interesē, ka viņiem jātrenējas maximas stāvlaukumā? Lielvārdei taču ir halle un ļoti skaista, tad kādēļ Lielvārdiešiem, mājas spēles jāaizvada izbraukumā? Ceru, ka iegūstot čempiona titulu, mainīsies arī attieksme pret Lielvārdes komandu un tās līdzjutējiem!!!
Brauc rīt uz VOCu - tu viņus ne tikai nedzirdēsi, bet pat neredzēsi, ja pats nemeklēsi...

  +1 [+] [-]

, 2012-04-21 22:21, pirms 12 gadiem
davai beidziet čīkstēt kā mazas meitenes lielvārdieši. kas jums kāds mazo krāniņu sindroms?

Sportacentra TV nav Latvijas televīzija!!! Spēli čaļi komentē hobiju līmenī, nav viņiem attiecīgas izglītības, tapēc subjektivitāte ir pilnīgi normāla. Sametaties un tad nosēdinās jums Kreipānu, sametīsiet vēl vairāk, nosēdinā pie mikrafona kādu,kas laizīs jums pakaļas, tad varēs sprāgt pušu no laimes.

Beidziet ar savu čīkstēšanu taču čakarēt savu reputāciju!!! Jo vairāk te čīkstat, jo vairāk gribas lai uzvar Ķekava, jo viņi nečīkst par katru absurdu!! čīkstuļi nav pelnījuši zeltu!!!

  +3 [+] [-]

, 2012-04-21 22:35, pirms 12 gadiem
Nu ko! Lielvārde čepioni!!! Kāds vēlas strīdēties? Nevajag, nepalīdzēs!!!

  +1 [+] [-]

, 2012-04-21 22:39, pirms 12 gadiem
Apsveicu Lielvārdi ar čempionu titulu. Tas nu ir vairāk kā skaidrs.

  -3 [+] [-]

, 2012-04-21 23:06, pirms 12 gadiem
ka Kekava izpi..s to lielvardi.

  +1 [+] [-]

, 2012-04-21 23:21, pirms 12 gadiem
Forma rakstīja: davai beidziet čīkstēt kā mazas meitenes lielvārdieši. kas jums kāds mazo krāniņu sindroms?

Sportacentra TV nav Latvijas televīzija!!! Spēli čaļi komentē hobiju līmenī, nav viņiem attiecīgas izglītības, tapēc subjektivitāte ir pilnīgi normāla. Sametaties un tad nosēdinās jums Kreipānu, sametīsiet vēl vairāk, nosēdinā pie mikrafona kādu,kas laizīs jums pakaļas, tad varēs sprāgt pušu no laimes.

Beidziet ar savu čīkstēšanu taču čakarēt savu reputāciju!!! Jo vairāk te čīkstat, jo vairāk gribas lai uzvar Ķekava, jo viņi nečīkst par katru absurdu!! čīkstuļi nav pelnījuši zeltu!!!
arii hobija limenii jasaprot kaa jakomentee, ja reiz komentee latvijas floorbola finaalu. ej skatiitaajos seedi un juuti liidzi , nevis mikrafonaa.

  +1 [+] [-]

, 2012-04-21 23:33, pirms 12 gadiem
Izcīnījām,izkapājām...Rīt dzersim šampi!!!Patika tiesnesis,kurš spēles tiesāšanas laikā gremo košļeni un staigā pa laukumu apķēries ar ķekaviešu spēlētājiem.

  +2 [+] [-]

, 2012-04-21 23:35, pirms 12 gadiem
agrāk lielvārdi apsmēja par frizūrām...tad džeki nogrieza normālus matus un viņi pāris gados tika vaļā no frizūru sindroma un lielvārdi sāka uztvert kā normālu komandu. tagad lielvārdes fani jūs viņus pataisiet par čīkstošām meitenēm. aiztaisiet mutes un ļaujiet saviem spēlētājiem ar spēli paņemt titulu!!!

speciāli apskatījos video..visos vārtu guvumos komentētāji ir vienādi "neemocionāli". kapēc no mušas jāizpūš zilonis??? varbūt labāk vispār lai LFS nogriež to pārraidi? tad varēsit komentēt podā ko un kā patīk

  +1 [+] [-]

, 2012-04-21 23:59, pirms 12 gadiem
es par kekavu...

  -1 [+] [-]

, 2012-04-22 03:17, pirms 12 gadiem
Forma rakstīja: agrāk lielvārdi apsmēja par frizūrām...tad džeki nogrieza normālus matus un viņi pāris gados tika vaļā no frizūru sindroma un lielvārdi sāka uztvert kā normālu komandu. tagad lielvārdes fani jūs viņus pataisiet par čīkstošām meitenēm. aiztaisiet mutes un ļaujiet saviem spēlētājiem ar spēli paņemt titulu!!!

speciāli apskatījos video..visos vārtu guvumos komentētāji ir vienādi "neemocionāli". kapēc no mušas jāizpūš zilonis??? varbūt labāk vispār lai LFS nogriež to pārraidi? tad varēsit komentēt podā ko un kā patīk
kraaninju sindroms frizuuru sindroms , tev viss kartiibaa ?

  +1 [+] [-]

, 2012-04-22 10:16, pirms 12 gadiem
Suziniek!
Izlasi LFS čempionāta nolikumu un tad ņerksti i-netā par Lielvārdi. Fināla spēlēm ir jānotiek neitrālā laukumā.
Kas ir ar to Lielvārdi??? Ņaud tā kā tādas mazas meitenes. Halle ne tāda, grīda ne tāda, pretinieks ne tāds... Nu nespēlē vispār florbolu, ej baleta pulciņā!!!

  +2 [+] [-]

, 2012-04-22 10:58, pirms 12 gadiem
Forma rakstīja: davai beidziet čīkstēt kā mazas meitenes lielvārdieši. kas jums kāds mazo krāniņu sindroms?

Sportacentra TV nav Latvijas televīzija!!! Spēli čaļi komentē hobiju līmenī, nav viņiem attiecīgas izglītības, tapēc subjektivitāte ir pilnīgi normāla. Sametaties un tad nosēdinās jums Kreipānu, sametīsiet vēl vairāk, nosēdinā pie mikrafona kādu,kas laizīs jums pakaļas, tad varēs sprāgt pušu no laimes.

Beidziet ar savu čīkstēšanu taču čakarēt savu reputāciju!!! Jo vairāk te čīkstat, jo vairāk gribas lai uzvar Ķekava, jo viņi nečīkst par katru absurdu!! čīkstuļi nav pelnījuši zeltu!!!
"Čīkstuļi nav pelnījuši zeltu!!" Šis teikums ir pilnīgi garām. Ne jau komanda čīkst, bet gan skatītāji! Un skatītāji neatrodas uz laukuma un necīnās ar Ķekavu. Tā kā Lielvārde ir pelnījuši uzvaru, jo visu sezonu ir cītīgi strādājuši.

     [+] [-]

, 2012-04-22 12:57, pirms 12 gadiem
everythingidoidoitbig rakstīja: "Čīkstuļi nav pelnījuši zeltu!!" Šis teikums ir pilnīgi garām. Ne jau komanda čīkst, bet gan skatītāji! Un skatītāji neatrodas uz laukuma un necīnās ar Ķekavu. Tā kā Lielvārde ir pelnījuši uzvaru, jo visu sezonu ir cītīgi strādājuši.
Ķekava ir pelnījusi uzvaru, jo viņi visu sezonu ir ne tikai cītīgi trenējušies, bet arī strādājuši un audzinājuši savus bērnus.

  +3 [+] [-]

, 2012-04-22 15:41, pirms 12 gadiem
everythingidoidoitbig rakstīja: "Čīkstuļi nav pelnījuši zeltu!!" Šis teikums ir pilnīgi garām. Ne jau komanda čīkst, bet gan skatītāji! Un skatītāji neatrodas uz laukuma un necīnās ar Ķekavu. Tā kā Lielvārde ir pelnījuši uzvaru, jo visu sezonu ir cītīgi strādājuši.
redz ka tomēr komanda arī čīkst: floorball.lv

protests vienkārši smieklīgs