Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

"Ķekava", "Kurši" un "Pārgauja" cīnās par 4.vietu

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Latvijas Florbola čempionāta vīriešu Virslīgas regulārais turnīrs tuvojas savam noslēgumam, tāpēc aktuāls ir jautājums, kura no komandām ieņems pēdējo vakanci labāko četriniekā, kas izslēgšanas spēlēs ļaus iesaistīties no ceturtdaļfināla. Šodien spēlēs trīs galvenās pretendentes - "Ķekava", "Kurši" un SK "Pārgauja".

VĪRIEŠU VIRSLĪGA

Pulksten 16:00 "Talsi/Triobet" – "Ķekava" (Talsu Valsts ģimnāzijas sporta hallē)
Daudzu kāroto 4.vietu pašlaik ieņem "Ķekava", kurai 35 punkti 21 spēlē. "Talsi/Triobet" ar 22 punktiem atrodas tikai 11.vietā. Iepriekšējā kārtā talsenieki viesos ar 3:12 piedzīvoja sagrāvi no "Ulbroka/FS Masters", bet "Ķekava" savā laukumā ar 8:12 piekāpās "Rubenei". Abu komandu pirmā riņķa spēlē ar 11:4 uzvarēja ķekavieši.

Pulksten 17:00 SK "Kurši" - "Valmiera" (Liepājas Olimpiskajā sporta centrā)
Liepājas "Kurši" (6.vieta) 19 spēlēs savākusi 33 punktus. Pretiniekos būs "Valmiera", kurai 14 punktu un 12.vieta. Savā iepriekšējā mačā liepājnieki ar 8:4 uzvarēja "Rubeni", bet valmierieši piedzīvoja piekto neveiksmi pēc kārtas, pēcspēles metienos ar 7:8 piekāpjoties "Jūrmalai". Pirmajā aplī "Kurši" savus šīsdienas pretiniekus piespēja tikai papildlaikā – 9:8.

Pulksten 17:00 SK "Pārgauja" - "Ulbroka/FS Masters" (Stalbes sporta zālē)
Stalbes "Pārgauja" (5.vieta) 20 spēlēs tikusi pie 34 punktiem, bet "Ulbroka/FS Masters" ar 28 punktiem ieņem 8.vietu. Stalbieši zaudējuši pēdējās trijās spēlēs, bet ulbrokieši iepriekšējā kārtā spēja pārtraukt savu sešu zaudējumu sēriju. Abu komandu pirmajā tikšanās reizē sīvā cīņā ar 8:7 uzvarēja "Pārgauja".

Pulksten 18:00 FK "Bauska" – "Lielvārde" (sporta namā "Mēmele", Bauska)
"Lielvārde" (3.vieta), kas jau nodrošinājusi sev vietu ceturtdaļfinālā, reāli vēl var pacīnīties ar 2.vietu regulārajā turnīrā, bet teorētiski – pat par 1.vietu. FK "Bauska" ieņem 10.vietu un labas izredzes par vienu vai pat divām pozīcijā uzlabot savu situāciju. Lielvārdiešiem pēdējā laikā vērojams emocionālais kritums, tāpēc iepriekšējā kārtā viņiem nācās panervozēt pret slimību novājināto "Pārgauju", lai gan tika uzvarēts ar 7:6. Baušķenieki savai "bedrei" varētu būtu tikuši pāri, lai arī iepriekšējā spēlē tika atzīts čempiones "RTU/Inspecta" pārākums, piekāpjoties ar 5:11. Pirmā apļa spēlē ar 12:11 uzvarēja "Lielvārde", lai gan spēles otrajā daļā iniciatīva piederēja "Bauskai", kura ievērojami atspēlējās no 5:10.

SIEVIEŠU VIRSLĪGA

Pulksten 17:00 "Irlava/Tukums" – "Ķekavas Bulldogs" (Irlavas sporta namā)
"Irlava/Tukums" (4.vieta) savā laukumā uzņems pastarīti - "Ķekavas Bulldogs" (5.vieta). Irlavnieces visus piecus savus punktus guvušas tieši spēlēs ar šo Ķekavas komandu. Abu komandu pirmajā tikšanās reizē "Irlava/Tukums" savā laukumā uzvarēja ar 4:1, bet otrajā mačā "Ķekavas Bulldogs" piekāpās tikai pagarinājumā – 2:3.

Izmantotie resursi:
floorball.lv