Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Vīriešu Virslīgā trīs spēles, divas no tām – tiešraidē

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Vīriešu Virslīgā trīs spēles, divas no tām – tiešraidē
Foto: floorball.lv

Šovakar Latvijas Florbola čempionāta vīriešu Virslīgā trīs spēles, kas notiks Liepājā, Bauskā un Lielvārdē. Maču starp "Kuršiem" un "Jelgavas novadu", kā arī starp "Lielvārdi" un "Pārgauju" tiešraidē translēs Sportacentrs TV.

VĪRIEŠU VIRSLĪGA

Pulksten 17:00 FK "Kurši" – "Jelgavas novads" (Liepājas OC)

Liepājas FK "Kurši" (8.v.) četrās spēlēs izcīnījis divas uzvaras, iepriekšējā mačā viesos ar 7:4 tika pārspēta "Ķekavas Bulldogs". Rezultatīvākais liepājnieku rindās ar 7 vārtiem ir Kristaps Ošs-Ervics, pa 6 punktiem guvuši Oskars Begmanis un Gints Siliņš.
"Jelgavas novadam" (14.v.), kā jau Virslīgas debitantei, neklājas viegli – pieci zaudējumi piecās spēlēs. Vissmagākais bija tieši pēdējais – čempione "Cēsu alus/Lekrings" savā laukumā jelgavniekus sakāva ar 10:1. Debitantu labā 5 (3+2) punktus guvis Reinis Kundziņš, par 5 punktiem – Imants Lastovskis un Ritvars Golubevs.
Spēles tiešraide: ŠEIT

Pulksten 18:00 FK "Bauska" - "Ulbroka/FS Masters" (SN "Mēmele", Bauskā)

FK "Bauska" (10.v.) čempionātu sāka ar trim zaudējumiem, tiesa, diezgan līdzvērtīgā cīņā. Pirmo uzvaru baušķenieki guva tikai iepriekšējā mačā, kad viesos ar 12:5 pieveica "Jelgavas novadu". Bauskas komandas uzbrucējs Ģirts Laugalis ar 15 (4+11) punktiem ir piektais rezultatīvākais visā Virslīgā, kā arī labākais piespēļu dalītājs. Tomam Niedrem, Rolandam Kovaļevskim un Pēterim Zeltiņam – pa 9 punktiem.
"Ulbroka/FS Masters" (6.v.) četrās spēlēs izcīnījusi trīs uzvaras, pēdējā no tām bija viesos pār Kocēnu "Rubeni" – 8:7. Pa 13 (8+5) punktiem Ulbrokas komandas labā guvuši Ainārs Juškēvičs un Edžus Ceriņš.

Pulksten 19:00 "Lielvārde" – SK "Pārgauja" (Lielvārdes NSC)

"Lielvārde" (7.v.) aizvadījusi jau sešas spēles, bet svinējusi tikai divas uzvaras. Šobrīd lielvārdiešiem jau divi zaudējumi pēc kārtas, pēdējais no tiem – aizvakar, kad pretinieku laukumā ar 2:4 tika atzīts "RTU/Inspectas" pārākums. Rezultatīvākais spēlētājs ar 13 (8+5) punktiem ir Toms Akmeņlauks, Artim Savinam 12 (4+8) punkti, bet Aivim Kusiņam – 11 (6+5) punkti. Lielvārdietis Jānis Salcevičs ar 84.21% atvairītu pretinieku metienu noslēdz līgas labāko vārtsargu sešinieku.
Stalbes SK "Pārgauja" (5.v.) čempionātu bija sācis ar trim uzvarām trijās spēlēs, bet vakar piedzīvoja pirmo neveiksmi, savā laukumā ar 5:7 piekāpjoties "Valmierai/ViA". Rezultatīvākais stalbiešu sastāvā ar 12 (7+5) punktiem ir Lauris Ābols, Ivo Balodim 10 (5+5) punkti. Stalbes komandas vārtsargs Juris Rubcovs ar 84.31% atvairītu metienu ir piektais labākais Virslīgā.
Spēles tiešraide: ŠEIT

     [+] [-]

, 2014-10-18 18:55, pirms 10 gadiem
Kā var Virslīgā spēlēt tādi bomāri kā Jelgava ? Wtf ? Ākstu bars.