Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Pusfināla cīņas atklās "Lekrings" un "Lielvārde"

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Šovakar ar spēli Cēsīs starp vietējo "Lekringu" un "Lielvārdi" sāksies Latvijas Florbola čempionāta Hipolīzings vīriešu Virslīgas pusfināla spēļu kārta. Šo maču video tiešraidē translēs interneta vietne gludahill.com.

Pulksten 20:00 Cēsu Valsts ģimnāzijas sporta kompleksā - "Lekrings" pret "Lielvārdi", sērijā 0:0

Patreizējie vicečempioni cēsnieki šīs sezonas regulāro turnīru noslēdza 2. vietā, pavisam nedaudz atpaliekot no pirmās, un izslēgšanas spēlēs iesaistījās tikai no ceturtdaļfināla, kur ar 3:1 pārspēja FK "Bauska". Lielvārdieši finišēja 6. vietā, bet pa ceļam uz pusfinālu ar 3:0 pieveica kā "Latgranula/Līgatne", tā arī SK "Selver/Tahe". Šosezon abas komandas savā starpā tikušās divas reizes – Cēsīs ar 9:3 uzvarēja "Lekrings", bet lielvārdiešiem savā laukumā izdevās revanšēties ar 10:8. Šis mačs bija zīmīgs gan ar to, ka lielvārdiešiem pirmo reizi savas komandas vēsturē izdevās pārspēt titulētos cēsniekus, gan arī to, ka ar šo panākumu viņi uzsāka savu septiņu pēc kārtas uzvarētu spēļu sēriju, kuru noteikti labprāt turpinātu.

"Lekringa" uzbrukuma līderi šosezon ir Andris Malkavs ar 80 (41+39) un Mārtiņš Rajeckis ar 73 (37+36) punktiem, bet vēl pieci spēlētāji guvuši vairāk par 20 punktiem. "Lielvārdes" rindās rezultatīvākie ir Toms Akmeņlauks ar 60 (40+20) un Artis Savins ar 53 (32+21) punktiem, bet 20 un vairāk punktu guvuši vēl seši florbolisti. Liela cēsnieku vērtība noteikti ir vārtsargs Guntis Bundzenieks, kurš šosezon atvairījis 85,71 % pretinieku metienu. Lielvārdietis Igors Ivanovs var palepoties ar 81,69 % pretinieku metienu.

Pērn abas šīs komandas tikās jau ceturtdaļfinālā. Toreiz sērijā ar 3:0 pārliecinoši uzvarēja "Lekrings", katrā no spēlēm savus pretiniekus vienkārši sagraujot (15:4, 14:4 un 21:10). Ir skaidrs, ka šopavasar tā vairs nebūs, bet kā būs?

Spēli starp komandām "Lekrings" un "Lielvārde" būs iespējams skatīt TV tiešraidē. Pārraidi nodrošinās tīmekļa vietne gludahill.com, sākums pulksten 19:55.

Gludahill.com informē
Latvijas Florbola čempionāta Hipolīzings vīriešu Virslīgas izslēgšanas turnīrā iestājusies pusfināla stadija. Vienā no pāriem spēkiem mērosies "Lekrings" un "Lielvārde", un pirmās divas spēles tiešraidē no Cēsu sporta kompleksa translēs gludahill.com.
Pērn šīs komandas savā starpā tikās ceturtdaļfinālā - toreiz krietni pārāki izrādījās cēsnieki, trijās spēlēs saberot pretinieku vārtos 50 bumbiņu. Šosezon regulārajā turnīrā lielvārdieši sasniedza savu visu laiku labāko rezultātu - 6. vietu, turklāt tas, kā izrādās, bija tikai sākums - play-off turnīra ietvaros "Lielvārde" ir viena no divām komandām (otra ir "RTU/Inspecta"), kas vēl nav zaudējušas ne spēli - ar 3:0 sērijā pārspēta gan "Latgranula" astotdaļfinālā, gan - nedaudz negaidīti - SK "Selver/Tahe" ceturtdaļfinālā, bet kopējā komandas uzvaru virtene stiepjas jau septiņu maču garumā, jo regulārā turnīra pēdējā spēlē pirmoreiz komandas vēsturē tika pārspēts neviena cita komanda kā "Lekrings".

Lielvārdes komandai šis būs pirmais pusfināls tās vēsturē, kamēr četrkārtējie valsts čempioni no Cēsīm labāko četriniekā iekļuvuši jau sesto gadu pēc kārtas un devīto reizi pēdējā desmitgadē.
Tiešraides sākums piektdien pulksten 19.55 un sestdien pulksten 17.55. Patīkamu skatīšanos!

Spēļu kalendārs

DatumsPlkst.MājiniekiViesiSpēles vietaRezultātsPiezīmes
18.0320:00LekringsLielvārdeCēsīs
19.03.15:00RTU/InspectaĶekavaRīgas OC
19.0318:00LekringsLielvārdeCēsīs
20.03.19:30RTU/InspectaĶekavaRīgas OC
25.03.20:30ĶekavaRTU/InspectaKocēnos
26.03.?LielvārdeLekringsLielvārdē
27.03.?LielvārdeLekringsLielvārdēja nepiec.
27.03.18:00ĶekavaRTU/InspectaKocēnosja nepiec.
30.03.?RTU/InspectaĶekavaRīgas OCja nepiec.
30.0320:00LekringsLielvārdeCēsīsja nepiec.

.*"Ķekava" savas mājas spēles aizvadīs Kocēnu sporta namā.

Izmantotie resursi:
floorball.lv

Ar kādu rezultātu noslēgsies pusfināla sērija starp "Lekringu" un "Lielvārdi"?

  • 23

  • 25

  • 7

  • 31

  • 5

  • 6


Slēpts komentārs: cesinieks7

  -1 [+] [-]

, 2011-03-18 09:20, pirms 13 gadiem
Zhel ka visas speles nenotiek Cesiis.
Vismaz varetu skatities.
Paldies GludahillTV, par tieshraideem!

  -2 [+] [-]

, 2011-03-18 09:25, pirms 13 gadiem
ziniet,ka Cēsis ir the best...!!!
vai ne..? ha !

Ir,ir the best, ha, ha, ha, ha....
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2011-03-18 10:45, pirms 13 gadiem
Lekringam būs grūtāk nekā pēr, jo gali galā vairākiu vadošie spēlētāji vair nav, taču nešaubos ka lekrings tiks līdz finālam un tad jau lekringa jaunie puikas parādīs raksturu pret večiem pieredzējušako RTU!

Cēsis turās!

  +2 [+] [-]

, 2011-03-18 11:43, pirms 13 gadiem
cesinieks7 rakstīja: sīkums par pusfinālu,galvenais lai Lekrings finālā uzvar...
lai gan ko es te stresoju...tas tāpat ir neizbēgami..
un nemaz nesāciet oponēt...īstenībā jūs ziniet,ka Cēsis ir the best...!!!
vai ne..? ha !
kad tik Tev nav jāraud tāpat, kā pāris gadus atpakaļ.....

  +1 [+] [-]

, 2011-03-18 11:52, pirms 13 gadiem
cesinieks7 rakstīja: sīkums par pusfinālu,galvenais lai Lekrings finālā uzvar...
lai gan ko es te stresoju...tas tāpat ir neizbēgami..
un nemaz nesāciet oponēt...īstenībā jūs ziniet,ka Cēsis ir the best...!!!
vai ne..? ha !
Kas sāksies fināls, cēsnieki būs par RTU/Inspecta vai par Lielvārdi?

     [+] [-]

, 2011-03-18 11:57, pirms 13 gadiem
cesinieks7 rakstīja: sīkums par pusfinālu,galvenais lai Lekrings finālā uzvar...
lai gan ko es te stresoju...tas tāpat ir neizbēgami..
un nemaz nesāciet oponēt...īstenībā jūs ziniet,ka Cēsis ir the best...!!!
vai ne..? ha !
Zini kādēļ man pārstāja interesēt Lekrings???Brīdī,kad sāka pirkt spelētajus no citiem klubiem...Bet kas ir tagad???visi pirktie +/- ir atgriezušies savās iepriekšējās komandās.Manās acīs šis klubs butu ieguvis lielaku cienju,ja naudu butu ieguldijusi kluba attistiba,nevis vnk nopirkusi titulu..Ar pacietību visu vajag un tad ari bus paliekoši rezultati...

  +1 [+] [-]

, 2011-03-18 12:06, pirms 13 gadiem
zaara.ljv rakstīja: Zini kādēļ man pārstāja interesēt Lekrings???Brīdī,kad sāka pirkt spelētajus no citiem klubiem...Bet kas ir tagad???visi pirktie +/- ir atgriezušies savās iepriekšējās komandās.Manās acīs šis klubs butu ieguvis lielaku cienju,ja naudu butu ieguldijusi kluba attistiba,nevis vnk nopirkusi titulu..Ar pacietību visu vajag un tad ari bus paliekoši rezultati...
Kā uz to skatās, ja klubu grib veidot kautcik profesionālu un augstā līmeni, tad ar saviem spēlētājiem var vien nepietikt......to pašu jau tad var teikt par jebkuru sporta veidu.....

     [+] [-]

, 2011-03-18 12:34, pirms 13 gadiem
raimisss rakstīja: Kā uz to skatās, ja klubu grib veidot kautcik profesionālu un augstā līmeni, tad ar saviem spēlētājiem var vien nepietikt......to pašu jau tad var teikt par jebkuru sporta veidu.....
jā,sim es piekritu,bet Lekrings nebija sis gadījums-jo ja gribi veidot profesionali,tad ir jadoma par vairakiem gadiem uz prieksu,nevis1-2 sezonas,tiesi tada pasa iemesla delj man ari radas nepatika pret sieviesu basketbola klubu SK Cesis..Sis viss tika maksligi veidots tikai uz naudas bazi-ja sadarbiba butu ilgaka starp klubu un nopirko speletaju(neka tikai viena sezona) tad varetu teikt,ka tiesam velejas veidot profesionalu klubu-tagad var redzet,kas notiek ka finansialais stavoklis ir manami mainijies....Protams,sis ir tikai mans viedoklis un katrs var atbalstit klubu kadu velas.Peace Loti labs piemers ir Lielvarde(lai gan nav mani favoriti),bet paskaties tur iegulda tiesam ar merkji-un sodien vinji ir tur,kur tiesam ir to pelnijusi un nekas nav ticis maksligi veidots-tatad cienju izradu sadam darbam

     [+] [-]

, 2011-03-18 15:17, pirms 13 gadiem
ja godīgi, būs sīva cīņa, jo Lielvārde tiešām nepadosies. Komanda uz goda.