Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Čempione "Lielvārde/Fat Pipe" cīņā pret ādažniekiem nosargā uzvaru

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Čempione "Lielvārde/Fat Pipe" cīņā pret ādažniekiem nosargā uzvaru
Niks Blumfelds (Lielvārde/Fat Pipe). Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

Vienīgajā šovakar notikušajā ELVI florbola līgas vīriešiem spēlē pašreizējā čempione "Lielvārde/Fat PiPe", savā laukumā uzņemot komandu "FBK SĀC/ENFRIHO", līdz pat cīņas pēdējām sekundēm nevarēja būt droša par uzvaru, tomēr guva panākumu ar 5:3. Rezultatīvākais uzvarētāju rindās ar 4 (1+3) punktiem bija Niks Blumfelds.

Regulārā turnīra pirmā apļa spēlē, kad abas komandas tikās Ādažos, uzvaru papildlaika ar 5:4 guva "FBK SĀC/ENFRIHO". Šovakar lielvārdieši savu līdzjutēju priekšā noteikti gribēja revanšēties, bet vismaz pirmajā trešdaļā viņiem nekas negāja no rokas. Vēl vairāk – jau 3. minūtē ar vārtu guvumu izcēlās pieredzējušais Alvis Dāle, izvirzot viesus vadībā ar 1:0. Savukārt otrajā trešdaļā iniciatīva piederēja laukuma saimniekiem, kuri guva trīs bezatbildes vārtus (3:1). Vienu golu iemeta Niks Blumfelds, bet divus – Rūdis Žukelis, turklāt abus no Blumfelda piespēles. 44. minūtē Ralfs Fricsons panāca jau 4:1, bet tad sekoja ādažnieku ofensīva. 54. minūtē no Lielvārdes komandas pārsvars bija gandrīz vai izkusis (4:3), jo pa bumbiņai laukuma saimnieku vārtos iemeta Niks Nagliņš un Dēvids Osītis. Pēdējās minūtes tika aizvadītas ārkārtīgi saspringtā cīņā, bet mača atrisinājums nāca tikai četras sekundes pirms pamatlaika beigām, kad pēc Blumfelda piespēles vārtus guva Oskars Tūtāns, nodrošinot komandai "Lielvārde/Fat Pipe" smagi nākušu uzvaru ar 5:3.

Labākā spēlētāja balvu uzvarētāju rindās saņēma Niks Blumfelds, kurš ar 4 (1+3) punktiem bija pats rezultatīvs. Divi vārtu guvumi viņa komandas biedra Rūda Žukeļa kontā. Par labāko starp ādažniekiem atzina Dēvidu Osīti, kurš savā vienībā bija rezultatīvākais ar 2 (1+1) punktiem. Pēc šī panākuma "Lielvārde/Fat Pipe" ar 28 punktiem nostiprinājās turnīra tabulas 5. vietā, bet "FBK SĀC/ENFRIHO" joprojām 20 punktu un tikai 9. vieta.

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...