Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Rajeckis atgriežas ar četrām piespēlēm

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Rajeckis atgriežas ar četrām piespēlēm
Andris Rajeckis
Foto: Sandro Schmuki, Floorball Thurgau

Šveices otrajā spēcīgākajā līgā lieliski turpina spēlēt Andris Rajeckis, kurš kārtējā mačā atzīmējies ar četrām rezultatīvām piespēlēm. Tikmēr Jakobam Karlsonam kārtējā spēlē viena piespēle. Sabraukuma posms aizvadīts arī vienā no Anglijas čempionātu grupām, kur labs sniegums bijis "Hasting Predators" komandai.

Rajeckis atgriežas ar četrām piespēlēm
Pēc vienas spēles izlaišanas Šveices NLB līgas kluba "Floorball Thurgau" sastāvā atgriezies Andris Rajeckis, to paveicot spilgti, izdarot četras rezultatīvas piespēles. Tas sekmēja viņa pārstāvētās komandas pārliecinošu 9:2 (1:1, 4:0, 4:1) uzvaru pār "UHC Grunenmatt". Latviešu florbolists šīs sezonas deviņās spēlēs sakrājis jau 20 (6+14) rezultativitātes punktus.

Citā mačā ar diviem vārtu guvumiem pietika Jakoba Karlsona pārstāvētajam "UHC Sarganserland", lai viesos ar 2:1 (0:0, 2:1, 0:0) pieveiktu "Pfannenstiel Egg" komandu. Latviešu izcelsmes florbolists atzīmējās ar vienu rezultatīvu piespēli. Desmit šīs sezonas spēlēs Karlsona rēķinā jau 19 (9+10) rezultativitātes punkti, bet komanda nostiprinājusies labāko sešniekā.

"Hasting Predators" divas pārliecinošas spēles Anglijā
Kārtējais sabraukuma posms ar sešām spēlēm aizvadīts Lielbritānijas čempionāta Dienvidu reģionā, kur komandas neiztiek bez latviešu spēlētāju palīdzības. Jau pirmajā mačā "Hastings Predators" tika pie pārliecinošas 7:1 uzvaras pār "Oxford University". Komandai tā bija pirmā spēle sezonā. Uzvarētājiem ar trim vārtu guvumiem izcēlās Arnis Lasmanis, bet pa vienam vārtu guvumam Gintam Kapačam, Sendijam Neimanim un Kasparam Maksimovam. Sabraukuma otrajā spēlē "plēsoņas" vēl pārliecinošāk ar 11:2 sagrāva Dāvja Višķera pārstāvēto "Solent Blades". Šoreiz uzvarētāju rindās spilgtu cīņu aizvadīja Romualds Paulovičs, tiekot pie sešiem vārtu guvumiem. Tikmēr Kasparam Maksimovam divi vārti un četras rezultatīvas piespēles.

Ne tik labas sekmes "Hastings Predators-2" vienībai, kas pirmajā spēlē ar 1:4 piekāpās "Sough Stars", vienīgos vārtus zaudētājiem gūstot Aināram Rēderam-Balodim. Otrā spēlē "plēsoņu" otrais virknējums ar 9:5 apspēlēja "Solent Blades", uzvarētājiem vienus vārtus gūstot Rēderam-Balodim, bet Olgai Špatei atzīmējoties ar rezultatīvu piespēli.

Hartmanis izlaiž otro maču pēc kārtas
Otro spēli pēc kārtas Somijas florbola čempionāta 2.divīzijā izlaidis Emīls Hartmanis un komanda piedzīvojusi otro zaudējumu pēc kārtas. Šoreiz PSS savā laukumā ar rezultātu 3:5 (3:0, 0:4, 0:1) piekāpās "Blackbirds" vienībai, lai gan pēc pirmās trešdaļas šķita, ka šajā mačā nebūs lielas problēmas ar punktu izcīnīšanu. PSS florbolisti, kas pēdējos gados allaž atradās turnīra tabulas augšgalā un cīnījās par tikšanu valsts otrajā stiprākajā līgā, šosezon atrodas turnīra tabulas vidusdaļā, ar niecīgām izredzēm kaut ko būtiski vērst par labu.