Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Hipolīzings florbola virslīgā aktīva nedēļas nogale

Hipolīzings florbola virslīgā aktīva nedēļas nogale
Hipolīzings Florbola Virslīga

Pēc neliela pārtraukuma apgriezienus atkal uzņēmusi Hipolīzings florbola virslīga. Šīs nedēļas nogalē tiks izspēlētas sešas spēles.

Sestdien pulksten 16.00 Stalbē vietējā “Pārgauja” uzņems kopvērtējuma tabulas kaimiņus “RTU-INSPECTA”. Abas komandas līdz šim nav spējušas nodemonstrēt stabilu un pārliecinošu sniegumu un atrodas vien pieticīgajā 10. un 11. vietā, tādēļ šo abu komandu spēle ir teju vai neprognozējama. Bauskā vietējie florbolisti uzņems “Latvijas Avīzi/LU”. Baušķeniekiem padevies veiksmīgākais sezonas starts pēdējo gadu laikā un ar 12 punktiem viņi ierindojas piektajā vietā, savukārt “Latvijas Avīze/LU”, lai arī pagaidām vien pieticīgajā astotajā vietā, pēc Ata Blinda atgriešanās ierindā spējusi cīnīties aizvien veiksmīgāk, neatlaidīgi kopvērtējuma tabulā rāpjoties uz augšu.

Jau nākamajā dienā, svētdien, pašreizējiem Latvijas čempioniem būs jādodas uz Ķekavu, kur viņus sagaida vēl viena stabili spēlējoša komanda. Svētdien tāls ceļš būs jāmēro valmieriešiem, kuriem izbraukumā jāspēlē ar Talsu florbolistiem. Pagājušās nedēļas vidū Valmieras florbolisti svinēja savu lielāko uzvaru šajā sezonā, ar 11:7 apspēlējot Rubeni, savukārt Talsi vakar par mata tiesu izglābās no zaudējuma Ķekavai (6:5). Turpat vai visu Latviju nāksies šķērsot arī Cēsu “Cel Tik/Lekrings”, kuri dosies uz Liepāju. Smaga spēle Bauskā sagaida “Rubeni”, kas vēl ir stabila snieguma meklējumos, taču pēc piedzīvotā zaudējuma “Valmierai”, punktus vairs zaudēt nedrīkst.

Vienīgajā Hipolīzings florbola virslīgas sievietēm spēlē sacentīsies divas Rīgas komandas – “Rīgas Lauvas/LSPA” un “Latvijas Avīze/LU”.

Hipolīzings florbola virslīga vīriešiem

15.11. plkst. 16.00 “Pārgauja” – “RTU-INSPECTA”

15.11. plkst. 18.00 “FK Bauska” – “Latvijas Avīze/LU”

16.11. plkst. 14.00 “Talsi” – “FK Valmiera”

16.11. plkst. 17.00 “Ķekava” – “Latvijas Avīze/LU”

16.11. plkst. 18.00 “Kurši” – “Cel Tik/Lekrings”

16.11. plkst. 18.00 “FK Bauska” – “Rubene”

Hipolīzings florbola virslīga sievietēm

16.11. plkst. 16.00 “Rīgas Lauvas/LSPA” – “Latvijas Avīze/LU”

Informāciju sagatavoja:
Agnese Cikuliņa
Latvijas Florbola Savienības
biroja vadītāja
floorball.lv

     [+] [-]

, 2008-11-15 16:12, pirms 15 gadiem
Nedomaju,ka LA spes sodien ko veiksmigu parādit Bauskā,jo nebusot gan Atis,gan Mārtiņš.