Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Šodien četras spēles, viena - tiešraidē

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Latvijas Florbola čempionāta vīriešu Virslīgā šodien notiks četras spēles. Vienu no tām – starp Liepājas "Kuršiem" un Kocēnu "Rubeni" - interneta tiešraidē translēs portāls Sportacentrs.com

VĪRIEŠU VIRSLĪGA

Pulksten 15:00 "Ulbroka/FS Masters" – "Talsi/Triobet" (Ulbrokas sporta namā)
Ulbrokieši (8.vieta) zaudējuši jau sešās spēlēs pēc kārtas un, ja šodien piedzīvos neveiksmi pamatlaikā, turnīra tabulā noslīdēs vismaz par vienu pozīciju. Abu komandu pirmajā tikšanās reizē "Ulbroka/FS Masters" uzvarēja papildlaikā ar 7:6, uzvaras vārtus toreiz guva Kārlis Bulāns. "Talsi/Triobet" (11.vieta) toreiz nācās iztikt bez rokas savainojumu guvušā Matīsa Jansona, bet tam talsenieku rindas pa šo laiku papildinājis pieredzējušais Normunds Jansons. Abi Jansoni kopā ar Arti Raitumu veido Talsu komandas triecienmaiņu.

Pulksten 16:00 "Kurši" - "Rubene" (Liepājas Olimpiskajā sporta centrā)
Liepājas "Kurši" (7.vieta) zaudējuši jau trīs spēlēs pēc kārtas. Pēdējā uzvaras svinēta 10.decembrī – tieši pret "Rubeni" (6.vieta) – 6:3. Kocēnu komanda uzvarējusi divās pēdējās spēlēs. Vērtīgu panākumu "Rubene" svinēja 13.janvārī, kad viesos ar 12:8 apspēlēja potenciāli spēcīgo "Ķekavu".
Spēles tiešraide Sportacentrs.com (ŠEIT) un Sportacentrs.com TV (Lattelecom Interaktīvā TV 411.kanāls).

Pulksten 18:00 "Valmiera" – FK "Jūrmala" (Vidzemes Olimpiskajā sporta centrā, Valmierā)
"Valmiera" (12.vieta) jau četras spēles pēc kārtas nav izjutusi uzvaras garšu. Savā pēdējā mačā valmierieši pārliecinājās, ar pat ar deviņiem gūtiem vārtiem uzvarai var nepietikt – ar 9:10 zaudēts "Bauskai". FK "Jūrmala" (13.vieta) savu vienīgo panākumu šosezon guva tieši mačā ar valmieriešiem, kad Spuņciemā svinēja uzvaru ar 5:4. Šīsdienas mačam ir izšķiroša nozīme, jo, ja "Valmiera" spēs uzvarēt pamatlaikā, tad pilnīgi oficiāli būs zināmas visas 12 komandas, kuras piedalīsies izslēgšanas spēlēs, bet jūrmalnieki zaudēs savu vietu Virslīgā.

Pulksten 19:00 "RTU/Inspecta" – FK "Bauska" (Rīgas Olimpiskajā sporta centrā)
Rīgas "RTU/Inspecta" (1.vieta) uzvarējusi jau 10 spēlēs pēc kārtas, tomēr zaudēt punktus nevar atļauties, jo uz to vien gaida tuvākās sekotājas ("Lekrings" un "Lielvārde"), lai vēl pacīnītos par pirmo vietu regulārajā turnīrā. FK "Bauska" (10.vieta) uzvarējusi pēdējās divās spēlēs, bet tikai pateicoties tam, ka uzbrukums bijis krietni labāks par aizsardzību (10:9 un 12:10). Abu komandu pirmajā tikšanās reizē ar 12:5 pārāki bija rīdzinieki.

Izmantotie resursi:
floorball.lv

     [+] [-]

, 2012-01-15 12:22, pirms 12 gadiem
Siliņš spēlēs Kuršiem?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-01-15 15:37, pirms 12 gadiem
Meita, nerunā muļķības, bez draugiem un radiem ir arī citi cilvēki kuriem interesē florbols un viņi nedzīvo Liepājā.