Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Juniori turpinās pret "Rīgu", "Cēsu alus/Lekrings" eksaminēs jelgavniekus

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Juniori turpinās pret "Rīgu", "Cēsu alus/Lekrings" eksaminēs jelgavniekus
Foto: floorball.lv

Šodien Latvijas Florbola čempionāta vīriešu Virslīgā notiks divas spēles – "Latvija U19" Lielvārdē uzņems FK "Rīga" florbolistus, bet "Cēsu alus/Lekrings" savā laukumā tiksies ar "Jelgavas novadu". Spēli no Lielvārdes tiešraidē translēs Sportacentrs.com. Viena spēle notiks arī sieviešu Virslīgā – RSU uzņems turnīra līderi "Rubeni".

VĪRIEŠU VIRSLĪGA

Pulksten 15:00 "Latvija U19" – FK "Rīga" (Lielvārdes NSC)

"Latvija U19" (13.v.) tikai vakar debitēja vīriešu Virslīgā, atzīstami pacīnoties pret turnīra līderi "RTU/Inspectu". Jau šodien junioriem nūjas jākrusto ar Virslīgas vicelīderiem – "Rīgas" florbolistiem. U19 izlases kandidāti būs labi iesildījušies, jo jau pirmspusdienā viņiem paredzēts treniņš.
FK "Rīga" (2.v.) piecās spēlēs izcīnījis 11 punktus. Šobrīd rīdziniekiem ir četru uzvaru sērija, pēdējā no tām svinēta tieši Lielvārdes novada sporta centrā, kur ar 8:6 tika pārspēta "Lielvārde". Divi rīdzinieku uzbrucēji atrodas Virslīgas rezultatīvāko spēlētāju trijniekā – pirmais ir Alvis Dāle ar 15 (8+7) punktiem, bet trešais – Toms Bitmanis ar 14 (7+7) punktiem. Arī viens no "Rīgas" trijiem vārtsargiem ieņem vietu labāko trijniekā – Edgars Jemeļjanovs atvairījis 89.47% pretinieku metienu.
Spēles tiešraide ŠEIT.

Pulksten 17:00 "Cēsu alus/Lekrings" - "Jelgavas novads" (Cēsu sporta kompleksā)

"Cēsu alus/Lekrings" (8.v.) ir viena no divām komandām, kuras šajā čempionātā vēl nav zaudējušas ne punkta. Pagājušajā nedēļā cēsnieki piedalījās Čempionvienību kausa izcīņas turnīrā Cīrihē, kur atzina Zviedrijas un Šveices čempionu pārākumu. Rezultatīvākais Cēsu komandas sastāvā ar 6 (1+5) punktiem ir Andris Malkavs, pa 5 punktiem guvuši Gints Bērtulis, Mārtiņš Rajeckis un Ingus Laiviņš. Vārtsargs Normunds Krūmiņš ar 90.48% atvairītu metienu pagaidām ir veiksmīgākais visā Virslīgā.
"Jelgavas novads" (14.v.), kā jau Virslīgas debitante, cīnās atzīstami, taču pie punktiem līdz šim nav tikusi. Iepriekšējā mačā jelgavnieki ar 5:12 atzina "Bauskas" pārākumu. Rezultatīvākais "Jelgavas novada" sastāvā ar 5 (3+2) punktiem ir Reinis Kundziņš.

SIEVIEŠU VIRSLĪGA

Pulksten 15:00 RSU – "Rubene" (Rīgas OSC)

RSU (4.v.) florbolistes čempionātu sākušas ar diviem zaudējumiem abām Ķekavas komandām, lai gan ļoti sīvā cīņā – 4:6 pret "Ķekavas Bulldogs" un 5:6 pret FK "Ķekava". Rezultatīvākā starp studentēm ar 4 (3+1) punktiem ir Aija Kuncīte, trīs vārtus iemetusi Ulrika Skakovska.
Kocēnu "Rubene" (1.v.) divās spēlēs izcīnījusi divas uzvaras. Kocēnietes ar 8:3 pieveica "Ķekavu", bet ar 5:4 pārspēja "Ķekavas Bulldogs". Trīs "Rubenes" uzbrucējas ir rezultatīvākās visā Virslīgā – Edītei Bankavai ir 7 (5+2) punkti, Lienei Adamanei – 6 (3+3) punkti, bet Zeltīte Bankava izcēlusies ar sešām piespēlēm.

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...