Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Finišē regulārais turnīrs

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Finišē regulārais turnīrs
Foto: Raivo Sarelainens

Šodien tiks aizvadītas Latvijas Florbola čempionāta vīriešu Virslīgas regulārā turnīra divas pēdējās spēles. Nozīmīgas tās ir komandām "Latgranula/Līgatne" un FK "Bauska", kurām jāsadala 9. un 10.vieta.

VĪRIEŠU VIRSLĪGA

Pulksten 15.00 "Ulbroka/FS Masters" - "Latgranula/Līgatne" (Ulbrokas sporta namā)
"Ulbroka/FS Masters" (8.vieta) turnīra tabulā vairs nevar ne pakāpties ne augstāk, ne nokrist zemāk. Tomēr ulbrokiešiem noteikti ir svarīgi, kas būs viņu pretiniece astotdaļfinālā - "Latgranula/Līgatne" (9.vieta) vai FK "Bauska". Ja "Ulbroka/FS Masters" šodien zaudēs līgatniešiem, tad pretiniekos dabūs tieši "Latgranula/Līgatne". Ja uzvarēs, tad visdrīzāk – baušķeniekus, kuri diez vai šovakar piekāpsies pastarītei "Jūrmalai". "Ulbroka/FS Masters" un "Latgranula/Līgatne" pirmā riņķa spēlē ar 6:1 uzvarēja ulbrokieši. Līgatnietim Pēterim Freimanim šodien būs iespēja kļūt par regulārā turnīra rezultatīvāko spēlētāju Virslīgā, ja viņš gūs vismaz divus punktus.

Pulksten 18.00 FK "Bauska" – FK "Jūrmala" (sporta namā "Mēmele", Bauskā)
Kad FK "Bauska" (10.vieta) tiksies ar FK "Jūrmala" (13.vieta), jau būs zināms, kā nospēlēja "Ulbroka/FS Masters" un "Latgranula/Līgatne". Līgatniešu uzvaras gadījumā izslēgšanas spēļu pāri būs skaidri – baušķeniekiem nāksies spēkoties ar Liepājas "Kuršiem". Tomēr, ja dienas pirmajā mačā uzvarēs ulbrokieši – jautājums būs palicis atklāts. Ja "Bauskas" florbolisti spēlē pret jūrmalniekiem iegūs kaut vienu punktu, tad astotdaļfinālā ar "Latgranula/Līgatne" cīnīsies tieši viņi. FK "Bauska" un FK "Jūrmala" pirmā apļa spēlē ar 6:2 uzvarēja baušķenieki.

Izmantotie resursi:
floorball.lv