Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Bērziņš pievienojas Anglijas čempionāta klubam

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Bērziņš pievienojas Anglijas čempionāta klubam
Ritvars Bērziņš
Foto: Floorball.lv

Viens no Kocēnu "Rubenes" vadošajiem uzbrucējiem Ritvars Bērziņš noslēdzis starptautisko pāreju par pievienošanos Anglijas florbola līgas klubam "Hasting Predators".

Kā vēsta informācija Starptautiskās florbola federācijas (IFF) mājas lapā, tad Bērziņš pārcēlies no "Rubenes" uz "Hasting Predators", kas savas valsts čempionāta regulārajā sezonā ierindojās piektajā vietā turnīra tabulā savā reģionā. Kluba spēlētāju kodolu veido latviešu florbolisti un nu tiem pievienojies viens no rezultatīvākajiem Latvijas čempionāta spēlētājiem Ritvars Bērziņš.

"Rubenes" kluba līdzjutējiem gan neesot pamats uztraukumam, jo kā Bērziņš atzina portālam Sportacentrs.com, tad pēc sezonas beigām viņš devās uz Lielbritāniju pastrādāt un uzzināja, ka tur sezona vēl nav galā un ir iespējams arī uzspēlēt vietējā čempionātā. Tādēļ arī tika nokārtota starptautiskā pāreja par pievienošanos šim klubam. Rudenī Bērziņš atgriezīsies dzimtenē un pievienosies savam līdzšinējam klubam "Rubene". Savukārt "Hasting Predators" jūnijā dosies uz starptautisko turnīru "Ukraine Open".

     [+] [-]

, 2016-05-08 08:51, pirms 8 gadiem
Varēja mierīgi palikt arī ilgāk.