Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Pirmajā "play-off" spēlē pārāki talsinieki

Jānis Celmiņš

Pirmajā "play-off" spēlē pārāki talsinieki
Talsu komandas vārtsargs Andis Blinds
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

Hipolīzings Virslīgā vīriešiem florbolā šodien ar "Talsi/Triobet" komandas uzvaru iesākušās 1/4 finālu spēles. Talsinieki savā laukumā ar 5:2 apspēlēja Latvijas čempionātā spēlējošo Igaunijas komandu ''Jogeva Tahe''.

Pēc regulārā čempionāta spēlēm "Talsi/Triobet" un Latvijas čempionātā spēlējošā Igaunijas komandu ''Jogeva Tahe'' bija ierindojušās attiecīgi trešajā un sestajā vietā, kas nozīmēja, ka 1/4 finālā šīm komandām jāspēlē savā starpā.

Tieši ar ''Talsi/Triobet'' un ''Jogeva Tahe'' florbolistu spēli šodien sākās Hipolīzings Virslīgas vīriešiem florbolā "play-off" cīņas, bet tiks aizvadītas arī pārējo trīs ceturtdaļfināla pāru pirmie mači. Spēle Talsos šodien iesākās visai aktīvā cīņā. Jau spēles piektajā minūtē vārtus mājinieku labā pēc pagrieziena, pārsteidzot viesu vārtsargu Raineru Keldu guva Artis Raitums. Igauņi gan nedomāja padoties un atspēlējās visai ātri. Kad pirmajā spēles periodā bija spēlētas nedaudz vairāk par 15 minūtēm precīzi meta ''Jogeva Tahe'' komandas 58. numurs Valērijs Maslovs.

Spēles otrajā periodā talsinieki ar vien biežāk meta pa pretinieku vārtiem, taču periods noslēdzās vien ar minimālu mājinieku pārsvaru 3:2. Vārtus mājinieku labā otrajā periodā guva Jānis Jansons un Aivars Haselbaums, bet viesiem precīzs bija Pāvels Semjonovs. Arī trešajā periodā vairāk uzbruka mājinieki un tas vainagojās diviem precīziem metieniem. Ceturtos vārtus mājinieku labā guva Kristians Lisovskis, bet punktu spēlei ar realizētu soda metienu pielika Artis Raitums - 5:2.

Andis Blinds Talsu komandas vārtos atvairīja 34 pretineiku metienus, bet viņa kolēģim Raineram Kaldem darba bija krietni mazāk - atvairīti 24 metieni.

Ceturtdaļfinālu sērijas ilgs līdz kādas komandas trim uzvarām.

Hipolīzings Virslīgā vīriešiem, ceturtdaļfināls

Talsi/Triobet - Jogeva Tahe 5:2 (1:1, 2:1, 2:0)

Izmantotie resursi:
floorball.lv

  -1 [+] [-]

, 2009-03-07 17:27, pirms 15 gadiem
Godīgi sakot domāju, ka Jogeva sivāk nospēlēs, bet nu jā uz Play-off
Talsi kā parasti saņemās un rāda augstu klasi

  +1 [+] [-]

, 2009-03-07 17:55, pirms 15 gadiem
pilnigi piekriitu dexteram, pilniigas sviests, kautvai kaads buutu no vienas vai otras. tas buutu tas pats ja, speleetu rigas dinamo pret maskavas dinamo un bildee butu golfs !!! JANI CELMIN latvieshiem patik iedzelt, bet tapec .... maacies ..

     [+] [-]

, 2009-03-07 18:06, pirms 15 gadiem
Jēēē!!!
Tā tik turpināt...
Nu jarada visu ko māk!Un ceru ka rādīs.

     [+] [-]

, 2009-03-07 21:01, pirms 15 gadiem
Tu pats vispār saprati, ko uzrakstīji?
imperators rakstīja: pilnigi piekriitu dexteram, pilniigas sviests, kautvai kaads buutu no vienas vai otras. tas buutu tas pats ja, speleetu rigas dinamo pret maskavas dinamo un bildee butu golfs !!! JANI CELMIN latvieshiem patik iedzelt, bet tapec .... maacies ..