Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

"Lekringam" līdz pusfinālam solis, "Rubenei" - divi

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"Lekringam" līdz pusfinālam solis, "Rubenei" - divi
Foto: Raivo Sarelainens, floorball.lv

Kamēr trīs ELVI florbola līgas vīriešiem pusfinālistes jau noskaidrotas, Cēsu "Lekrings" un Kocēnu "Rubene" turpina izmisīgu cīņu - vakar Kocēnos ar 9:6 uzvarēja cēsnieki, sērijā līdz četrām uzvarām izvirzoties vadībā ar 3:2, bet šodien Cēsīs duelis turpināsies. Šīsdienas spēli TV tiešraidē translēs Sportacentrs.com.

ELVI FLORBOLA LĪGA VĪRIEŠIEM

Pulksten 18:00 "Lekrings" - "Rubene" (Cēsu SK), sērijā 3:2

Kocēnu "Rubenes" florbolisti sēriju pret čempioni "Lekringu" sāka savā laukumā ar pamatīgu sagrāvi - 3:9. Divās nākamajās spēlēs galvenie noteicēji laukumā bija vārtsargi - cēsnieks Normunds Krūmiņš un kocēnietis Āris Aldiņš. Otrajā mačā ar 2:1 uzvarēja "Rubene", kuras labā izšķirošos vārtus guva Atis Stepāns. Trešajā spēlē Cēsīs "Rubene" uzvarēja ar 3:2, sērijā līdz četrām uzvarām izvirzoties vadībā ar 2:1. Tiekoties Cēsīs vēlreiz, "Lekrings", pateicoties Andra Rajecka metienam, pamatlaikā panāca neizšķirtu (5:5) un svinēja uzvaru pēcspēles metienos ar 6:5, sērijā atjaunojot līdzsvaru - 2:2. Vakar abas komandas tikās Kocēnos - vēl 10 minūtes pirms pamatlaika beigām vadībā ar 6:5 atradās "Rubene", bet tad lielisks finiša spurts padevās "Lekringam", kas svinēja uzvaru ar 9:6. Lielisku spēli aizvadīja cēsnieks Andris Rajeckis, kuram šajā mačā 5 (3+2) rezultativitātes punkti.

Rezultatīvākais Kocēnu komandā ar 59 (27+32) punktiem ir Atis Stepāns, bet no vārtsargiem labāk veicies Ārim Aldiņam, kurš ticis galā ar 83.89% pretinieku metienu. "Lekringa" labākais vārtu vīrs ir Normunds Krūmiņš (84.93%), bet rezultatīvākais spēlētājs - Andris Rajeckis, kuram 46 (28+18) punkti.

Spēles tiešraide: ŠEIT

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...