Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

“FS Masters/Ulbroka” lūkos līdz minimumam pietuvoties līderiem

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

“FS Masters/Ulbroka” lūkos līdz minimumam pietuvoties līderiem
"FS Masters/Ulbroka', foto: Māris Greidāns, FS Masters

Elvi vīriešu florbola virslīgā šovakar tiks aizvadīts viens mačs, kad “FS Masters/Ulbroka” savās mājās uzņems “RTU/Rockets”. Uzvaras gadījumā mājinieki pakāpsies uz otro vietu tabulā.

“FS Masters/Ulbroka” – “RTU/Rockets” (pulksten 20:15 Ulbrokā un FS Masters Solidsport kanālā)

Spēles ar Ulbrokas komandas līdzdalību pēdējā laikā atkal bijušas ļoti rezultatīvas – komanda ar 12:4 sagrāva “Lekringu”, bet pret “Bausku” izbraukumā uzvarēja par ar 14:3. Pa vidu abiem mačiem gan sekoja 9:10 zaudējums mača pašā izskaņā Ķekavā. Tādējādi komanda ar 24 punktiem 12 spēlēs pašlaik ieņem trešo vietu. Četri punkti vairāk ir “Rubenei”, bet “Talsu NSS/Krauzers” šovakar ir apdzenami, jo kurzemniekiem ir divi punkti vairāk. Taisnības labad gan jāpiezīmē, ka pēc šīs spēles Andra Pīlupa komanda būs nospēlējusi par divām cīņām vairāk nekā abas pašreizējās līdervienības. Komandas rezultatīvākais spēlētājs pēc pēdējā nospēlētā mača ir Kevins Šmits, kurš ar 28 (21+7) punktiem ir apsteidzis līdzšinējo līderi Rolandu Kovaļevski, kuram 27 (24+3) punkti. Turpat netālu ir arī Toms Bitmanis (8+19), Matīss Kristians Morozovs (9+15) un Kristers Babris (9+13).

“RTU/Rockets” pēc pārsteidzošās uzvaras Kocēnos, pēdējā mačā viesos ar 4:11 kapitulēja “FBK SĀC/ENFRIHO”, kaut arī pēc 20 nospēlētām minūtēm rezultāts bija neizšķirts 1:1. Turpinājumā viesiem spēle pagalam pajuka. Tabulā komanda ar sešiem punktiem 12 mačos pašlaik ieņem desmito vietu. Augstāk pakāpties būs ļoti grūti, jo Valmieras un Ķekavas komandas ir priekšā par trīs uzvaru tiesu, tādēļ svarīgi turpināt aiz sevis noturēt “Bausku”. Rainers Miķelsons ar 9 (6+3) punktiem ir komandas rezultatīvākais florbolists, kamēr Rainers Grīslītis sakrājis 7 (6+1) punktus. Joprojām ar sešiem punktiem pietiek, lai trešo vietu dalītu Renārs Preijers (4+2), Rūdolfs Dilbergs (3+3) un Artūrs Jansons (2+4), kurš jau noslēdzis šo sezonu savainojuma dēļ.

Abu komandu pirmā apļa spēle tika aizvadīta 20. septembrī Rimi Olimpiskajā centrā, kur viesi jau devītajā minūtē bija vadībā ar 3:0, bet mača vidū Ulbrokas komandas pārsvars bija pieaudzis jau līdz 10:3. Vien noslēdzošajā spēles periodā, kad mača liktenis jau bija izšķirts, rezultāts bija līdzīgs. Skanot beigu svilpei, Ulbrokas komanda tika pie 11:5 panākuma. Ar trim vārtu guvumiem izcēlās Kovaļevskis, kamēr mājinieku rindās rezultatīvākais bija Rodrigo Petkus, gūstot vienus vārtus un izdarot vienu piespēli.

Šodien spēles sākums Ulbrokas sporta namā pulksten 20:15 un mača video tiešraide pieejama FS Masters Solidsport kanālā. Cīņu vadīs tiesnešu pāris Krists Štelmahers un Artis Ancāns.