Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

"Lekrings" salauž "Ulbrokas" pretestību

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"Lekrings" salauž "Ulbrokas" pretestību
Ar sešiem izcīnītajiem punktiem "Lekrings" kļuvis par čempionāta līderi
Foto: skcesis.lv

Pirmajā no divām šodienas Latvijas Florbola čempionāta vīriešu Virslīgas spēlēm spēkiem mērojās "Ulbroka" un Cēsu "Lekrings". Cēsnieki uzvarēja ar 5:2, tomēr panākums mačā pret pērnās sezonas pastarīšiem vicečempioniem nenāca nemaz tik viegli – izšķirošais pārsvars tika gūts tikai pamatlaika pēdējā minūtē.

Spēles rezultāts tika atklāts 7. minūtē, kad Jāņa Freivalda piespēli vārtu guvumā pārvērta Aleksandrs Abramovs, izvirzot vadībā "Lekringu" – 1:0. Tiesa, mājiniekiem vajadzēja tikai nedaudz vairāk par minūti, lai uz rezultātu tablo atjaunotu līdzsvaru – 1:1, vārtu guvums Mārtiņa Lapsiņa kontā. Līdz pirmās trešdaļas beigām Toms Rīsmanis un Jānis Freivalds guva vēl pa vieniem vārtiem, izvirzot viesus vadībā ar 3:1.

Otrajā periodā laukuma saimnieki parādīja, ka vēl nebūt nav padevušies – 29. minūtē Mārtiņš Zvidra rezultāta starpību samazināja līdz minimumam (2:3). Cēsniekiem uz to neizdevās atbildēt ar gūtiem vārtiem, tādēļ mačā saglabājās intriga, uz kuras atrisinājumu vēl nācās pagaidīt.

Arī pēdējā trešdaļā "Lekringam" nekādi neizdevās apliecināt savu favorītu statusu – ulbrokiešu aizsardzība darbojās bez kļūdām, bet uzbrucēji tā vien lūkoja panākt izlīdzinājumu. Sākoties pamatlaika pēdējai minūtei, "Ulbroka" pieņēma lēmumu riskēt, nomainot vārtsargu pret sesto laukuma spēlētāju. Šoreiz gan šis risks neattaisnojās – ar desmit sekunžu intervālu cēsnieki Toms Rīsmanis un Andris Rajeckis divkārt raidīja bumbiņu tukšajos vārtos, nodrošinot Lekringam uzvaru ar 5:2.

Florbola čempionāta vīriešu Virslīga, 5. septembris

"Ulbroka" - "Lekrings" - 2:5 (1:3, 1:0, 0:2)

Metienu attiecība:
20:21 (7:8, 8:7, 5:6)
Rezultatīvākie:
"Lekrings" – Toms Rīsmanis 2 (2+0), Aleksandrs Abramovs 2 (1+1), Jānis Freivalds 2 (1+1).

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība | Sākums

     [+] [-]

, 2010-09-05 21:05, pirms 14 gadiem
Rīsmanis vienkārši monstrs .