Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

"Lielvārde" un "Ulbroka/FS Masters" iekļūst pusfinālā

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"Lielvārde" un "Ulbroka/FS Masters" iekļūst pusfinālā
"Lielvārde"
Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

Šovakar ELVI florbola līgas vīriešiem pusfinālā iekļuva "Lielvārde", kas savā laukumā ar 7:3 uzvarēja Liepājas "Kuršus", un "Ulbroka/FS Masters", kas tikai pagarinājumā ar 6:5 pārspēja FK "Rīga" florbolistus. Ceturtdaļfināla sēriju turpina Cēsu "Lekrings" un Kocēnu "Rubene", vadībā ar 3:2 izvirzījušies cēsnieki.

"Lielvārde" vēlreiz pieveic "Kuršus" un uzvar sērijā

Lielvārdes novada sporta centrā pārpildītu skatītāju tribīņu priekšā cīņā starp "Lielvārdi" un "Kuršiem" rezultātu jau 2.minūtē Kaspara Klamera personā atklāja liepājnieki - 1:0. Tomēr pēc pirmā perioda vadībā ar 3:1 atradās laukuma saimnieki, kuru rindās ar precīziem metieniem izcēlās Ervīns Torsters, Atis Blinds un Kārlis Vitkovskis. Otrais periods sākās ar liepājnieka Rolanda Kovaļevska vārtu guvumu (2:3), tomēr tā bija pēdējā intriga šajā mačā. Pēc otrās trešdaļas lielvārdieši atradās vadībā ar 6:2, bet visā spēlē svinēja uzvaru ar 7:3, gūstot panākumu sērijā ar 4:1 un iekļūstot pusfinālā.

Labākā spēlētāja balvu lielvārdiešu rindās saņēma vārtsargs Edgars Gailītis, kurš neitralizēja 24 no 27 pretinieku metieniem. Rezultatīvākais viņa komandā ar 3 (2+1) punktiem bija Toms Akmeņlauks, divi goli Kārļa Vitkovska kontā, bet Atis Blinds savāca 2 (1+1) punktus. Par labāko starp liepājniekiem atzina pirmo vārtu autoru Kasparu Klameru. "Lielvārdes" pretiniece pusfinālā būs ceturtdaļfināla sērijas starp Kocēnu "Rubeni" un Cēsu "Lekringu" uzvarētāja.

"Ulbroka/FS Masters" uzvar pagarinājumā un sērijā

"Ulbroka/FS Masters" uzvarēja "Rīgu" ceturtdaļfināla sērijas pirmajos trijos mačos, bet panākums ar katru reizi nāca arvien smagāk. Ceturtajā cīņā pēcspēles metienos pārāki izrādījās rīdiznieki, arī šovakar daudz netrūka, lai uzvarētu tieši viņi. Pēc pirmā perioda minimāls pārsvars (2:1) bija laukuma saimniekiem ulbrokiešiem, jo uz Nika Ķuzuļa un Kārļa Petrovska metieniem ar precīzu raidījumu atbildēja Alvis Dāle. Otrās trešdaļas laikā "Ulbroka/FS Masters" izvirzījās vadībā ar 4:2, bet spēles pamatlaiks noslēdzās neizšķirti - 5:5. Pagarinājumā bija nepieciešamas vairāk nekā astoņas minūtes, līdz Ērika Akulova piespēli vārtu guvumā pārvērta Artūrs Jurševskis - Ulbrokas komanda varēja svinēt uzvaru šajā mačā ar 6:5, kā arī visā sērijā ar 4:1.

Par labāko spēlētāju starp uzvarētājiem atzina izšķirošo vārtu autoru Artūru Jurševski, kuram šajā mačā divi goli. Rezultatīvākais ar 3 (1+2) punktiem bija Edžus Ceriņš, bet Kārlim Petrovskim un Tomam Niedrem pa 2 (1+1) punktiem. Labākā spēlētāja balvu Rīgas komandā saņēma "hat-trick" autors Alvis Dāle, bet ar 2 (1+1) punktiem izcēlās Toms Bitmanis. "Ulbroka/FS Masters" pusfinālā spēkosies ar "Mogo-RTU/Rockets", bet FK "Rīga" florbolistiem šī sezona beigusies.

"Lekringam" panākums Kocēnos, sērijā 3:2

Pirms šīsdienas mača starp Kocēnu "Rubeni" un Cēsu "Lekringu" ceturtdaļfināla sērijā ija kaujiniecisks neizšķirts - 2:2. Sērijas piektajā spēlē rezultātu jau 3.minūtē atklāja cēsnieks Toms Rīsmanis (1:0), bet pēc pirmā perioda bija neizšķirts - 2:2. Otrās trešdaļas laikā divu vārtu pārsvaru bija izdevies iegūt kocēniešiem (5:3). Pirms pēdējā perioda mājiniekiem gan tikai vienu vārtu pārsvars - 5:4. Pēdējo reizi vadībā šajā spēlē "Rubene" atradās desmit minūtes pirms pamatlaika beigām - 6:5. Atlikušajā laikā vārtus guva tikai cēsnieki, kas šo maču uzvarēja ar 9:6, bet sērijā līdz vienas komandas četrām uzvarām izvirzījās vadībā ar 3:2.

Par labāko spēlētāju starp cēsniekiem tika atzīts Pēteris Trekše, kura kontā divi goli. Pa 2 (1+1) punktiem viņa komandā savāca Toms Rīsmanis un Aleksandrs Abramovs, bet rezultatīvākais ar 5 (3+2) punktiem bija Andris Rajeckis. Labākā spēlētāja balvu "Rubenes" rindās saņēma "hat-trick" autors Gatis Akūlovs, divi goli Ingara Matisona kontā.

"Bauska" revanšējas "Pārgaujai"

Bauskā notikusī papildturnīra spēle starp "Bausku" un "Pārgauju" bija ārkārtīgi sīva, jo vadībā rezultātā mainījās piecas reizes, neviena no komandām 60 minūšu laikā neieguva vairāk nekā vienu vārtu pārsvaru, bet izšķirošais gols tika iemests pamatlaika pēdējā minūtē. Rezultātu 6.minūtē atklāja baušķenieks Pēteris Zeltiņš (1:0), bet jau 7.minūtē viesus vadībā ar 2:1 izvirzīja Ronalds Arājs. Pēc pirmā perioda rezultāts bija neizšķirts (2:2), pēc otrā - 6:6. Līdzsvars uz rezultātu tablo bija arī sākoties pamatlaika pēdējai minūtei (7:7), bet "Bauskai" tomēr izdevās izraut uzvaru un trīs punktus - Ginta Velmunska piespēli izšķirošo vārtu guvumā pārvērta Pēteris Zeltiņš.

Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās atzina tieši Pēteri Zeltiņu, kurš ar 6 (5+1) punktiem bija arī rezultatīvākais. Izcila spēle arī Romualdam Paulovičam, kura kontā 5 (3+2) punkti. Labākā spēlētāja balvu Stalbes komandā saņēma Jānis Levanovičs, kuram 4 (3+1) punkti. Trīs rezultatīvas piespēles Laurim Ābolam.

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...

  +2 [+] [-]

, 2016-03-05 22:11, pirms 8 gadiem
Gailītis malacis, labi nostāvēja

  -3 [+] [-]

, 2016-03-05 22:42, pirms 8 gadiem
Kas tur bija?

     [+] [-]

, 2016-03-05 23:32, pirms 8 gadiem
Biju uz Ulbrokas spēli. Nenožēloju, ka atnācu.

     [+] [-]

, 2016-03-05 23:32, pirms 8 gadiem
Visi ,kas nav bijuši uz florbola spēli, iesaku aiziet pavērot šo sportu klātienē.