Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

FK "Rīga" nostiprinās trešajā vietā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

FK "Rīga" nostiprinās trešajā vietā
Alvis Dāle
Foto: Mārtiņš Šults

Vīriešu florbola Virslīgā šodien vienīgajā spēlē FK ''Rīga'' rezultatīvā mačā ar 8:6 pieveica ''Telms/Energokomplekss'' komandu, nostiprinoties trešajā pozīcijā.

Pašā spēles sākumā nepilnas divas minūtes ''Telms/Energokomplekss'' atradās vadībā ar 1:0, bet pēc tam laukumā dominēja ''Rīga'', kas mainīja cīņas gaitu sev par labu un spēja izcīnīt uzvaru - 8:6. Uzvarētāju sastāvā ar hat trick izcēlās Alvis Dāle, bet četri rezultatīvitātes punkti (1+3) Ērika Akulova kontā. Savukārt zaudētājiem pa dieviem vārtiem guva Normunds Jansons un Pēteris Freimanis (viņam arī viena piespēle).

Pateicoties šai uzvarai ''Rīga'' nostiprinājusies turnīra tabulas 3. pozīcijā. Tagad ''Rīgas'' kontā ir 47 punkti 22 mačos. Līdere ar 59 punktiem ir ''Lekrings''. Bet ''Telms/Energokomplekss'' 21 spēlē iekrājis 35 punktus un ieņem sesto vietu 13 komandu konkurencē.

Izmantotie resursi:
floorball.lv