Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

"Latvija U19" sāks pret "RTU/Inspectu" un "Rīgu"

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"Latvija U19" sāks pret "RTU/Inspectu" un "Rīgu"
Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

Šosezon Latvijas Florbola čempionāta vīriešu Virslīgā kā 14. komanda spēlēs "Latvija U19" – Latvijas junioru izlases kandidātu vienība. Savas pirmās spēles juniori aizvadīs 11. un 12.oktobrī, kad Lielvārdes novada sporta centrā mērosies spēkiem ar abām galvaspilsētas komandām - "RTU/Inspectu" un FK "Rīga".

Latvijas vīriešu U19 florbola izlase šosezon sava galvenā trenera Īro Parviainena, kā arī viņa asistentu Kristiana Bjorkstena, Aigara Belasova un Jāņa Sīkas vadībā gatavosies pasaules čempionātam, kas nākamā gada pavasarī notiks Zviedrijas pilsētā Helsingborgā. Lai junioru izlases kandidātiem būtu laba spēļu prakse, sacenšoties ar spēcīgiem pretiniekiem, no viņiem izveidota komanda ar nosaukumu "Latvija U19", kas piedalīsies Latvijas Florbola čempionāta vīriešu Virslīgas turnīrā, kur aizvadīs vienu apli, mājas spēlēs pa reizei sacenšoties ar katru klubu. Pret saviem klubiem junioriem nebūs jāspēlē.

Pirmais junioru izlases sabraukums, kura laikā tiks aizvadītas divas Virslīgas spēles, paredzēts nākamās nedēļas nogalē - no 11. līdz 12.oktobrim Lielvārdē. Abos datumos jaunajiem florbolistiem būs gan treniņš, gan spēle. Sestdien, 11.oktobrī, pulksten 19.00 "Latvija U19" spēkosies ar komandu "RTU/Inspecta", bet svētdien, 12.oktobrī, pulksten 15.00 krustos nūjas ar 15.00 krustos nūjas ar FK "Rīga". Uz šo sabraukumu aicināti 22 spēlētāji, tāpēc komandas uz katru spēli tiks mainīts. Uz nākamajiem sabraukumiem tiks pieaicināti arī vēl citi junioru vecuma florbolisti, lai treneri klātienē redzētu viņu varējumu.

"Latvija U19" spēlētāji:

Nr.p.k.Vārds un UzvārdsP.Klubs
1.Uģis Ritvars JirgensonsAFK Bauska
2.Valdis VāversUFK Bauska
3.Rolands KovaļevskisUFK Bauska
4.Reinis KirilkoVFK Bauska
5.Pauls ErenbotsACēsu alus/Lekrings
6.Jānis MederisACēsu Alus/Lekrings
7.Artis JansonsUCēsu alus/Lekrings
8.Ričards DēvitsAKurši
9.Edgars FreimanisUKurši
10.Klāvs OzoliņšUĶekavas Bulldogs
11.Oskars DūdensALielvārde
12.Kristers PuķītisULielvārde
13.Olafs ZvīnisUSK Pārgauja
14.Matīss MālnieksARubene
15.Leo LapiņšURubene
16.Krišs TreimanisUTalsi/Triobet
17.Kristiāns ĶīlisVTalsi/Triobet
18.Kārlis PetrovskisAUlbroka/FS Masters
19.Kristers EglītisUUlbroka/FS Masters
20.Reino JešēvicsUUlbroka/FS Masters
21.Kārlis DedumietisAFBK Valmiera/ViA
22.Ričards EglītisUFBK Valmiera/ViA

Galvenais treneris: Īro Parviainens

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...