Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Šodien vīriešu Virslīgā otrās ceturtdaļfināla spēles

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Šodien vīriešu Virslīgā otrās ceturtdaļfināla spēles
Foto: Raivo Sarelainens

Šodien Latvijas Florbola čempionātā laukumā dosies visas astoņas vīriešu Virslīgas labākās komandas, lai aizvadītu otrās ceturtdaļfināla spēles. Maču no Kocēnu sporta nama starp komandām "Ķekava" un "Talsi/Triobet" interneta TV tiešraidē translēs portāls Sportacentrs.com.

VĪRIEŠU VIRSLĪGA

Pulksten 15.00 "Ķekava" - "Talsi/Triobet" (Kocēnu sporta namā), sērijā 1:0
Vakar ķekavieši un talsenieki aizvadīja pirmo ceturtdaļfināla spēli. Pēc otrā perioda "Talsi/Triobet" bija izvirzījusies vadībā ar 4:2, tomēr savu pārsvaru nosargāt nespēja. "Ķekava" pēdējā trešdaļā guva sešus bezatbildes vārtus un svinēja uzvaru ar 8:4. Rezultatīvākais uzvarētāju rindās bija pieredzējušais komandas kapteinis Gunārs Klēģers ar 3 (2+1) punktiem, bet "Talsi/Triobet" sastāvā pa diviem vārtiem guva Jānis Škutāns un Aivis Hammers.
Spēles tiešraide ŠEIT.

Pulksten 17.00 "RTU/Inspecta" – SK "Pārgauja" (Spuņciema sporta namā), sērijā 1:0
Vakar sērijas pirmajā mačā SK "Pārgauja" pret "RTU/Inspecta" spiedienu noturējās nedaudz vairāk kā 20 minūtēs, bet pēc tam rīdzinieku aktivitāte deva viņiem vēlamo rezultātu un uzvaru ar 11:5. Neapturams "RTU/Inspecta" rindās bija Jānis Jansons, kura kontā 6 (2+4) rezultativitātes punkti. Rīdzinieku vārtsargs Edgars Gailītis atvairīja 24 no 29 pretinieku metieniem. Viņa sniegums Rīgas komandai ir ļoti svarīgs, jo, kamēr Andis Blinds dziedē traumu, maiņas viņam nav... Stalbes komandā rezultatīvākais ar 3 (2+1) punktiem bija Lauris Ābols.

Pulksten 18.00 "Lielvārde" – "Kurši" (Lielvārdes novada sporta centrā), sērijā 1:0
Lielvārdē vakar valdīja īsta izslēgšanas spēļu atmosfēra, kam pilnībā atbilda arī spēles kvalitāte. "Lielvārde" jau no pirmajām minūtēm uzspieda liepājniekiem savu spēli, ne brīdi nedodama "Kuršiem" cerības uz labvēlīgu iznākumu. Lielvārdieši uzvarēja ar 8:3, bet Liepājas komanda varētu būt zaudējusi arī vienu no saviem uzbrukuma līderiem Miķeli Krūmu, kurš pēdējā periodā guva sāpīgu traumu. Uzvarētāju rindās ierasto rezultativitāti atguvis Toms Akmeņlauks, kuram 4 (3+1) punkti, lielvārdiešu spēlējošajam trenerim Mihailam Kostusevam 4 (2+2) punkti.

Pulksten 18.00 "Lekrings" – FK "Bauska" (Cēsu sporta kompleksā), sērijā 1:0
Cēsnieki un baušķenieki savu pirmo ceturtdaļfināla sērijas maču aizvadīja jau aizvakar. Pateicoties nedaudz labākai savu vārtu gūšanas momentu realizācijai, uzvaru ar 5:3 uzcīnīja "Lekrings", kuras labā divus svarīgus vārtus guva Gints Bērtulis. Lielisku spēli uzvarētāju vārtos auzvadīja Jānis Sīka, kurš atvairīja 25 no 28 pretinieku metieniem. "Bauskas" rindās kā vienmēr bīstams bija Pēteris Zeltiņš, kurš piedalījās visu triju vārtu gūšanā.

Izmantotie resursi:
floorball.lv