Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

papildināts "RTU/Inspecta" play-off uzsāk pārliecinoši

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"RTU/Inspecta" play-off uzsāk pārliecinoši
Kristianam Lisovskim sezonas pirmajā izslēgšanas spēlē - "pokers"
Foto: Ritvars Raits

Šovakar notika Latvijas Atklātā florbola čempionāta Hipolīzings vīriešu Virslīgas pirmā ceturtdaļfināla spēle. "RTU/Inspecta" Spuņciemā uzņēma Stalbes "Pārgauju" un uzvarēja vairāk nekā pārliecinoši – ar 13:4. Pa pieciem rezultativitātes punktiem guva abi turnīra rezultatīvākie spēlētāji – Ainārs Juškēvičs un Atis Blinds.

SK "Pārgauja" pirmajā periodā bija pat nedaudz aktīvākā par laukuma saimniekiem. Tas atmaksājās tādā ziņā, ka stalbieši spēja atspēlēties no 0:3 un 15. minētie pat panākt izlīdzinājumu (3:3). Pārtraukumā ejot, neliels handikaps tomēr bija čempionu pusē – 4:3. Otrajā trešdaļā viesiem vairs neizdevās turēt līdzi saviem pretiniekiem – "RTU/Inspecta" guva piecus bezatbildes vārtus – 9:3. Pēdējā trešdaļā "Pārgaujai" noraidījumu bija vairāk, nekā metienu pa pretinieku vārtiem, tāpēc nav nekāds brīnums, ka rezultāts kļuva viesiem vēl nelabvēlīgāks – čempioni uzvarēja ar 13:4. Uzvarētāju rindās pa pieciem rezultativitātes punktiem guva Ainārs Juškēvičs Un Atis Blinds, Kristiana Lisovska kontā četri vārtu guvumu, bet Oskars Fīrmanis izcēlās ar hat-trick.

"RTU/Inspecta" kapteinis Ainārs Juškēvičs sarunā ar portālu Sportacentrs.com pastāstīja, ka pirmajā periodā "Pārgauja" labi turējusies, bet svarīgi, ka viņa komanda pirmā guva ceturtos vārtus. Otrajā trešdaļā "RTU/Inspecta" labāk izmantoja savas iespējas, par ko liecina arī rezultāts.Pēdējā periodā Juškēvičs nepamanīja iemeslu, kura dēļ viesi sākuši spēlēt ļoti agresīvi, par ko arī saņēmuši daudz noraidījumu. Arī pats Juškēvičs vienā no epizodēm nepalicis atbildi parādā, par ko saņēma piecu minūšu noraidījumu. Kapteinis atzīst, ka taisnība viņam neesot bijusi, taču tiesnešu lēmumu zināmu apsvērumu dēļ komentēt atteicās.

Lai arī "Pārgauja" bija piedzīvojusi smagu zaudējumu, stalbiešu treneris Ilvars Balodis pēc spēles spēja arī pajokot. Treneris atzina, ka viņa komandas izpildījumā šis mačs bijis galīgi neizdevies, jo "Inspectu pārāk respektēja". Kad rezultāts bija kļuvis jau 3:8, viņš laukumā laidis visus rezervistus. Asumi pēdējā trešdaļā bijuši pilnīgi nevajadzīgi, bet tas viss sakrājies no nepamanītiem sīkumiem. Vienu brīdi Stalbes komandai bijis noraidīts vesels piecinieks - treneris Balodis pasmējās, ka jāraksta protests, ka sodītajiem neesot bijis kur sēdēt - nācies stāvēt rindā uz krēslu. To, ka arī viņam pašam piespriests noraidījums, Balodis pat īsti neesot sapratis, viņš tikai pasmējies, ka kuru gan vēl varētu noraidīt. Bet, ja nopietni, tad kauja ir zaudēta, bet ne viss karš, tā sarunas beigās piebilda Ilvars Balodis.

Florbola čempionāta Hipolīzings vīriešu Virslīga, 3. marts

"RTU/Inspecta" – SK "Pārgauja"13:3 (4:3, 5:0, 4:1)

Metienu attiecība:
44:30 (11:14, 14:19, 19:7)
Rezultatīvākie:
"RTU/Inspecta" – Ainārs Juškēvičs 5 (3+2), Atis Blinds 5 (1+4), Kristians Lisovskis 4 (4+0), Oskars Fīrmanis 3 (3+0), Ivo Preiss 2 (0+2).

Izmantotie resursi:
floorball.lv

  +2 [+] [-]

, 2011-03-03 22:42, pirms 13 gadiem
Par ko juškevicam 1 speles sods?

  +1 [+] [-]

, 2011-03-04 00:13, pirms 13 gadiem
par muļķību.....!!

  +1 [+] [-]

, 2011-03-04 00:18, pirms 13 gadiem
Bija laba spēle!

     [+] [-]

, 2011-03-04 01:36, pirms 13 gadiem
Osim hattriks ! lieliski