Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Vīriešu Virslīgā pieteikušās 12 komandas, sieviešu - piecas

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Noslēgusies komandu pieteikšanās Latvijas Florbola čempionāta vīriešu un sieviešu Virslīgā. 20. sezonā vīriešu Virslīgā par čempionu titulu cīnīsies 12 komandu, bet sieviešu – piecas.

Vīriešu Virslīgā spēlēs 11 tās paša komandas, kas jau pērn: "RTU/Inspecta" (Rīga), "Lielvārde", "Lekrings" (Cēsis), SK "Pārgauja" (Stalbe), "Ķekava", "Rubene" (Kocēni), "Kurši" (Liepāja), "Ulbroka/FS Masters", FK "Bauska", "Talsi/Triobet" un "Valmiera". No 1.līgas klāt nākusi "Latgale", bet FK "Ādaži" savas tiesības spēlēt augstākajā sabiedrībā neizmantoja. Vietu Virslīgā pagājušajā sezonā zaudēja FK "Jūrmala", bet pati no iespējas spēlēt tajā atteikusies "Latgranula/Līgatne".

Sieviešu Virslīgā spēlēs visas piecas tās pašas komandas, kas to darīja jau pagājušajā sezonā: "Rubene" (Kocēni), "RSU/Runway" (Rīga), FK "Ķekava", "Ķekavas Bulldogs" un "Irlava/Tukums".

20. Latvijas Florbola čempionāts startēs septembra vidū.