Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

Gan Filipsone, gan Džigure atzīst, ka "Lekrings" bija sīksts pretinieks

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Gan Filipsone, gan Džigure atzīst, ka "Lekrings" bija sīksts pretinieks
Jana Filipsone mačā pret Cēsu "Lekrings" tika galā ar 15 no 17 pretinieču metieniem
Foto: FK NND

Cēsu "Lekrings" savu atgriešanos Elvi florbola sieviešu līgā sācis ar divām neveiksmēm, taču pēc 2:7 zaudējuma pēdējo gadu finālistēm FK NND, gan pašu komandas labākā spēlētāja Monika Džigure, gan pretinieču vārtsardze Jana Filipsone atzina, ka spēle bijusi pietiekami spraiga.

"Spēle sākās salīdzinoši lēni, bija ļoti daudz tehniskā brāķa. Pirmajā periodā veiksmes dēļ neielaidām vairāk vārtu, jo kļūdījāmies pārāk daudz," pēc mača sarunā ar Sportacentrs.com atzina uzvarētāju komandas labākā spēlētāja, vārtsardze Jana Filipsone, kura cīņas gaitā tika galā ar 15 no 17 pretinieču metieniem. "Prtetinieces labi izmantoja mūsu kļūdas, veidojot pretuzbrukumu iespējas. Otrajā trešdaļā pamainījām spēli, taču tā joprojām bija līdzvērtīga un vienīgi trešajā trešdaļā ieguvām pārsvaru. Ieguvām piecu minūšu vairākumu, varējām nesteidzīgi veidot savu uzbrukumu un pēc piektajiem vārtiem ievirzījām spēli mūsu labā. Kopumā jāsaka, ka "Lekrings" rādīja labu sniegumu, vārtsardze Klinta Kalniņa izcēlās ar vairākiem skaistiem momentiem. Komandu papildinājušās spēlētājas rādīja labu spēli un bieži apdraudēja mūsu vārtus. Priecājos, ka Cēsu klubs ir pievienojies virslīgai, tādējādi to padarot spēcīgāku."

"Pietrūka disciplīnas, līdz ar to daudz laika tika nospēlēts skaitliskajā mazākumā," neveiksmju iemeslu skaidro Monika Džigure, kura ar vienu precīzu metienu tika atzīta par labāko savā komandā. ""Uz papīra" spēle neizskatās pēc pārāk spraigas, taču šķiet, ka nebijām viegls kumoss FK NND. Mums arī bija daudz momentu, kurus neizdevās realizēt. Mēs esam jauna komanda un mums vēl viss ir priekšā. Domāju, ka sezonā nebūs vieni vienīgi "zāģi", drīz parādīsim zobus no pirmās svilpes līdz trim punktiem tabulā. Pati Cēsu komandā esmu iejutusies un jūtos ļoti labi."

     [+] [-]

, 2017-09-28 14:17, pirms 7 gadiem
Tak uztaisi rakstu par 2.līgu,rītdien jau tiek dots starts!