Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:905, Did:0, useCase: 3

Biļinskas klubs tiek pie tehniskās uzvaras, pēdējā spēle nenotiks

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Biļinskas klubs tiek pie tehniskās uzvaras, pēdējā spēle nenotiks
Karlstad IBF
Foto: David Asserfors

Situācija ar Covid-19 arvien bēdīgāka paliek Zviedrijā, kā rezultātā samocīta regulārās sezonas izskaņa izvērtusies šīs valsts Superlīgā florbolā. PIrmspēdējā mačā pie tehniskās uzvaras izdevās tikt Luīzes Biļinskas klubam, bet pēdējais mačs ticis atcelts.

Līdz pat regulārās sezonas izskaņai Luīzes Biļinskas pārstāvētais “Karlstad IBF” spraigi cīnījās par vietas saglabāšanu valsts stiprākajā florbola līgā ar “IBK Lund”. Brīdī, kad latvietes pārstāvētajai komandai bija palikušas divas spēles, bet pretiniecēm tikai viena (abu komandu savstarpējais duelis), komandām bija vienāds punktu skaits.

Ceturtdienas vakarā komandai bija paredzēta spēle savās mājās pret titulēto “KAIS Mora IF”, kuras gan pēdējā laikā bija nomocītas ar Covid-19, kā rezultātā bija zaudējušas divus pēdējos mačus. Situācija komandai diži nebija uzlabojusies un, lai neaplipinātu vēl kādu savā komandā vai pretinieču rindās “KAIS Mora IF” nolēma nedoties uz izbraukuma maču. Ņemot vērā, ka pēdējo divu kārtu cīņas pārcelt nav atļauts, turklāt šī spēle vienreiz jau tika pārcelta, “KAIS Mora IF” vienībai tika piešķirts tehniskais zaudējums ar 0:5.

Pēc mača Sportacentrs.com sazinājās ar Luīzi un noskaidroja, ka Zviedrijas florbola federācija nolēmusi, ka neviena no komandām spēcīgāko līgu šosezon tomēr neatstās. Ņemot vērā, ka līdz ar to “Karlstad IBF” un “IBK Lund Elite” komandām pēdējais savstarpējais mačs nav tik būtisks, jo izslēgšanas spēlēm komandas vairs nevar kvalificēties, nolemts, ka drošības dēļ šī spēle netiks aizvadīta.

Tas nozīmē, ka 2020./21. Gada sezonu “Karlstad IBF” noslēdz ar 24 izcīnītajiem punktiem un 12.vietu 14 komandu konkurencē.