Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:905, Did:0, useCase: 3

Gaugere un mūsu "igauņi" sekmīgi sākuši play-off sērijas

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Gaugere un mūsu "igauņi" sekmīgi sākuši play-off sērijas
Laura Gaugere

Ja Latvijas spēcīgākajā florbola līgā izslēgšanas turnīri sāksies vien nākamās nedēļas nogalē, tad Igaunijas virslīgā un Šveices otrajā spēcīgākajā līgā pirmie play-off mači jau aizvadīti. Patīkami, ka tajos ar rezultatīvu sniegumu savām komandām uzvarēt palīdzēja arī latvieši.

Gaugeres klubs triumfē viesos, izvirzoties vadībā ceturtdaļfināla sērijā

Šveices florbola čempionāta NLB turnīrā sākusies ceturtdaļfinālu spēļu stadija. Savu pirmo maču aizvadījis arī Lauras Gaugeres pārstāvētais "Chilis Rumlabg-Regensdorf", kas aizvadīja lielisku trešo periodu un viesos ar rezultātu 5:1 (1:0; 0:1; 4:0) apspēlēja rangā augstāk esošo "Unohockey Basel Regio". Ar rezultatīvu sniegumu izcēlās arī Latvijas izlases spēlētāja, kurai šajā mačā vārtu guvums un rezultatīva piespēle. Lai gan regulārajā sezonā augstāku vietu ieņēma Bāzeles komanda, savā starpā komandas uzvaras dalīja uz pusēm, bet izslēgšanas turnīrā Regensdorfas komanda pirmā spērusi soli pusfināla virzienā.

Jogevas klubam pārliecinošs panākums, Kostusevam četri vārti

Pirmo spēli Igaunijas florbola čempionāta pusfinālā aizvadījis "Jogeva SK Tahe/Olivia", kas savās mājās ļoti pārliecinoši ar rezultātu 16:4 (4:1; 4:1; 8:2) sagrāva "Viimsi Kepp" komandu, sērijā līdz kādas komandas trim uzvarām izvirzoties vadībā ar 1:0. Uzvarētāju rindās Mihails Kostusevs guva četrus vārtus un izdarīja vienu rezultatīvu piespēli. Aināram juškēvičam šajā mačā divi vārtu guvumi, divas rezultatīvas piespēles un divas soda minūtes. Tikmēr Pēteris Freimanis uzvarētāju rindās atzīmējās ar vienu precīzu metienu un divām rezultatīvām piespēlēm.

Meldere un Ankudinova noorganizē uzvaras vārtu guvumu

Šveices florbola čempionāta 1.divīzijā regulārā turnīra pēdējā spēle par vienu no smagākajām izvērtās Annas Ankudinovas un Kates Melderes pārstāvētajam "Floorball Zurich Lioness", kas viesos tikai ar 5:4 (2:2; 0:1; 3:1) pieveica citu Cīrihes komandu "Zurich Oberland Pumas". Sekmīgs mačs arī mūsu izlases spēlētājām. Tā, Anna Ankudinova šajā spēlē guva divus vārtus, tostarp uzvaru nesošos un izdarīja vienu rezultatīvu piespēli. Tikmēr Katei Melderei šajā mačā viens vārtu guvums un divas rezultatīvas piespēles. Kate bija iesaistīta pēdējos trijos kluba vārtu guvumos, tostarp asistējot Annai uzvaras vārtu guvumā. Regulārajā sezonā komanda triumfēja visās 12 spēlēs un 26. februārī uzsāks cīņu par tikšanu Šveices NLB līgā. Ankudinova regulārajā sezonā 12 mačos tika pie 44 (24+20) punktiem, kamēr Melderei savā debijas sezonā ārzemēs tikpat spēlēs 21 (11+10) punkts.

Garbarei pārliecinošs panākums pār pastarīšiem

Šveices spēcīgākajā florbola līgā pie pārliecinoša panākuma izdevies tikt Evelīnas Garbares pārstāvētajam "Red Ants Winterthur", kas savās mājās ar 7:1 (3:0; 3:1; 1:0) apspēlēja pēdējā vietā esošo "Waldkirch-St.Gallen". Latviešu spēlētāja ar rezultativitātes punktiem neizcēlās. Vienu kārtu pirms regulārās sezonas noslēguma "skudras" atrodas septītajā vietā turnīra tabulā.

Ar vieniem gūtiem vārtiem Malkava komanda uzvarēt nespēj

Somijas U-22 florbola čempionātā zaudējumu piedzīvojis Jorena Malkava pārstāvētais "Nokian KrP", kas viesos nerezultatīvā cīņā ar rezultātu 1:3 (0:0; 1:2; 0:1) piekāpās OLS komandai. Pēc bezvārtu neizšķirta pirmajā periodā, otrā perioda pirmajā uzbrukumā latvieša pārstāvētais klubs izvirzījās vadībā. Tomēr slikti tika nospēlēta trešdaļas izskaņa, dabūjot divus vārtus "uz ģērbtuvēm". Trešā perioda ievadā mājinieki iemeta arī trešos vārtus, novedot cīņu līdz uzvarošām beigām. Malkavs šoreiz ar rezultativitātes punktiem neizcēlās.