Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:905, Did:0, useCase: 3

Garbarei trešais punkts sezonā, Krūmiņš sausā pret pastarīšiem

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Garbarei trešais punkts sezonā, Krūmiņš sausā pret pastarīšiem
"Red Ants"

Somijas florbola F-liiga uzvaras turpina krāt Morica Krūmiņa "Nokian KrP", kas tika galā ar čempionāta pastarīšiem "Tiikerit". Tikmēr Šveices virslīgā pie sava trešā punkta sezonā tikusi pieredzējusī Evelīna Garbare.

Garbare nopelna trešo punktu šosezon

Šveices sieviešu NLA florbola čempionātā neveiksmi savās mājās piedzīvojis Evelīnas Garbares pārstāvētais “R.A. Rychenberg Winterthur”, kas ar rezultātu 3:10 (1:3, 1:7, 1:0) kapitulēja “Wizards Bern Burgdorf” vienībai, vāji nospēlējot mača otro trešdaļu, kurā ielaida septiņus vārtus. Trešajā periodā “skudras” uzvarēja ar minimālu 1:0 un vienīgajā vārtu guvumā ar rezultatīvu piespēli atzīmējās pieredzējusī latviešu florboliste, kurai līdz ar to šosezon izdevies kopumā iekrāt 3 (1+2) punktus.

Krūmiņš paliek sausā pret pastarīšiem

Somijas spēcīgajā florbola līgā jeb F-liiga kārtējo uzvaru izdevies izcīnīt Morica Krūmiņa pārstāvētajam “Nokian KrP”, kas viesos ar rezultātu 6:2 (3:1, 2:0, 1:1) apspēlēja līgas jaunpienācējus un šīs sezonas vājāko komandu “Tiikerit”. Lai gan mājinieki pirmie guva vārtus, turpinājumā piecus vārtus pēc kārtas iemeta tieši cēsnieka pārstāvētā komanda. Krūmiņš jau ierasti spēlēja komandas pirmajā aizsargu pārī, šoreiz ar rezultativitātes punktiem neizceļoties, bet maču noslēdzot ar pozitīvu (+2) lietderības koeficientu. Pēc izcīnītās uzvaras “Nokian KrP” ar 22 punktiem desmit spēlēs pakāpušies uz ceturto vietu, par punktu atpaliekot no trešajā vietā esošā “Oilers’. Nākamo cīņu komanda aizvadīs 12. novembrī, kad viesos jātiekas ar devītajā vietā esošo “EraViikingit”.

Jeige no soliņa noraugās pirmajā zaudējumā

Pirmo zaudējumu šīs sezonas Šveices NLA florbola čempionātā piedzīvojis Elīnas Jeiges pārstāvētais “Skorpion Emmental Zollbruck”, kas savā laukumā ar rezultātu 4:6 (0:3, 1:1, 3:2) piekāpās galvenajām konkurentēm uz pirmo pozīciju “Kloten-Dietlikon Jets’. Trešā perioda ievadā laukuma saimnieces atradās iedzinējos ar 1:5 un turpinājumā rezultātu spēja vien nedaudz uzlabot. Latvijas izlases vārtsardze šajā spēlē palika komandas rezervē.

Staķim ar komandas biedriem trīs punkti tabulā

Pie panākuma Vācijas spēcīgākajā florbola līgā izdevies tikt Edvarda Staķa pārstāvētajam “DJK Holzbuttgen”, kas savās mājās rezultatīvā spēlē ar rezultātu 9:5 (2:0, 2:2, 5:3) pieveica “TV Schriesheim”, tādējādi turpinot cīņu par iekļūšanu čempionāta četru vadošo komandu pulkā. Latviešu florbolists šoreiz pie rezultativitātes punktiem gan nespēja tikt.

Ja Učelnieka komanda spēlē, uzvaras neizpaliek

Trešo uzvaru piecās aizvadītajās spēlēs Nīderlandes florbola čempionāta 2.divīzijā izcīnījis Mārtiņa Učelnieka pārstāvētais “Hot-Flames 3”, kas savās mājās ar 4:1 (3:0, 1:0, 1:1) apspēlēja “Face Off-2”, latvietim tiekot pie vārtu guvuma un rezultatīvas piespēles. Interesanti, ka komandai bijušas trīs spēles savās mājās un visās izdevies izcīnīt uzvaras, bet uz abām izbraukuma spēlēm komanda nav devusies, par to saņemot tehniskos zaudējumus. Līdz ar to turnīra tabulā pēc pirmā apļa “Hot Flames 3” ar deviņiem punktiem atrodas otrajā vietā.