Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:905, Did:0, useCase: 3

Gaugerei četru punktu cīņa, rezultatīvi arī citi latvieši

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Gaugerei četru punktu cīņa, rezultatīvi arī citi latvieši
Laura Gaugere

Šveices otrajā spēcīgākajā florbola līgā ar četriem rezultativitātes punktiem vienā mačā izcēlusies Laura Gaugere, sekmējot komandas uzvaru. Ar individuāli rezultatīvu spēli atzīmējušies arī Jānis Ragovskis, Kristers Kuzņecovs un Jūlija Rozīte. Tikmēr Zviedrijas Superlīgā smags zaudējums Luīzei Biļinskai.

Gaugerei četru punktu mačs

Pārliecinošu uzvaru Šveices otrajā spēcīgākajā florbola līgā izcīnījis Lauras Gaugeres pārstāvētais "Chilis Rumlang-Regensdorf", kas viesos ar 14:2 (4:0, 4:0, 6:2) sagrāva "Vispers Lions" – klubu, kas vēl pērn spēlēja 1.divīzijā un aizlika kāju priekšā uz NLB Annas Ankudinovas un Kates Melderes pārstāvētajai komandai. Sekmīga spēle šoreiz arī Latvijas izlases uzbrucējai Laurai Gaugerei, kura tika pie vārtu guvuma un trim rezultatīvām piespēlēm. Gaugere savā debijas sezonā ārzemēs 11 mačos atzīmējusies ar 15 (6+9) punktiem. Ar sakrātajiem 17 punktiem "Chilis" turnīra tabulā joprojām atrodas sestajā pozīcijā.

Rozītei komandas vienīgie vārti pārceltajā mačā

Tikmēr Šveices spēcīgākajā līgā 16. kārtas pārcelto maču aizvadījis Jūlijas Rozītes pārstāvētais "FB Riders DBR", kas savās mājās ar 1:4 (0:1, 1:2, 0:1) piekāpās "UHC Laupen ZH" vienībai. Mača vidū laukuma saimniecēm vienīgos vārtus spēlē guva Latvijas izlases uzbrucēja. Tie gan komandai tā arī palika vienīgie vārti mačā. Rozīte savā pirmajā pilnajā sezonā stiprākajā līgā 11 mačos atzīmējusies ar 7 (4+3) punktiem, bet komanda ieguvusi vien piecus punktus, atrodoties devītajā vietā desmit komandu konkurencē.

Biļinskas klubam negaidīti smags zaudējums

Zviedrijas spēcīgākajā florbola līgā negaidīti smagu zaudējumu piedzīvojis Luīzes Biļinskas pārstāvētais "Karlstad IBF", kas savās mājās ar rezultātu 4:10 piekāpās "Akersberga IBF" vienībai. Jāpiezīmē, ka pirms spēles "Karlstad IBF" atradās augstāk par konkurentēm turnīra tabulā un arī pēc mača saglabā 11.vietu, kamēr konkurentes ir uzreiz aiz latvietes pārstāvētas komandas. Tajā pašā laikā Karlštādes vienība neizmantoja labu iespēju pietuvoties vadošo komandu astotniekam.

Viesu komandai šī kļuva par vēsturisku uzvaru, jo kluba komanda pirmo reizi tika pie uzvaras izbraukuma spēlē Zviedrijas Superlīgā. Savukārt piecās no pēdējām septiņām spēlēm komandai izdevies tikt pie punktiem turnīra tabulā.

"Karlstad IBF" turpina mocīt savainojumi un arī jaunumi nav patīkami - 28 gadus vecā "Karlstad" kluba uzbrucēja Adina Augustsone šajā sezonā vairs nevarēs palīdzēt savai vienībai. Tas kļuvis skaidrs pēc ārstu izmeklējumiem pēc tam, kad florboliste mačā ar "Vasteras Ronnby" savainoja celi. Kļuvis skaidrs, ka bez ķirurģiskas iejaukšanās nebūs iespējams iztikt, līdz ar to 2017. gada pasaules čempione Zviedrijas izlases sastāvā šosezon laukumā vairs nevarēs doties.

Ragovskis ar vārtu guvumu sekmē komandas panākumu

Somijas otrajā spēcīgākajā florbola līgā pie panākuma izdevies tikt "Koovee" ar trim latviešu florbolistiem ierindā. Jānim Ragovskim gūstot vārtus, bet Rolandam Kovaļevskim un Gustavam Griezītim paliekot bez rezultativitātes punktiem paliekot bez punktu guvumiem, "Koovee" savās mājās spraigā mačā ar 4:3 (4:1, 0:1, 0:1) apspēlēja "Tiikerit" vienību. Interesanti, ka mājinieki visus vārtus guva spēles pirmajā trešdaļā, bet turpinājumā prata nosargāt minimālu panākumu. Izcīnītā uzvara "Koovee" komandai gan nav ļāvusi uzlabot vietu turnīra tabulā – paslaika r 19 puntkiem 14 spēlēs latviešu pārstāvētā vienība joprojām atrodas devītajā vietā, no kārotā sešnieka, kas turpinās cīņu par tikšanu F-liiga, atpaliekot par sešiem punktiem. Nākamā spēle "Koovee" paredzēta 10. decembrī, kad izbraukumā jātiekas ar trešajā vietā esošo LNM, kas 14 spēlēs iekrājuši 30 punktus.

Kuzņecovam vārtu guvums, komandai atkal zaudējums

Dānijas florbola virslīgā vēl vienu zaudējumu piedzīvojis Emīla Zīverta un Kristera Kuzņecova pārstāvētais "Rungsted-Horsholm", kas savās mājās ar rezultātu 3:5 (0:1, 1:3, 2:1) piekāpās "Vanlose Floorball". Mača gaitā mājinieki nonāca iedzinējos ar 0:4, kad beidzot pašiem izdevās tikt pie rezultatīva metiena. Spēles izskaņā tieši Kuzņecovs ar precīzu metienu uzstādīja cīņas beigu rezultātu. Ar četriem izcīnītajiem punktiem 10 spēlēs latviešu pārstāvētā komanda atrodas sestajā vietā septiņu komandu konkurencē.

     [+] [-]

, 2022-12-06 12:24, pirms gada
Laurai laiks pārcelties uz Šveices augstāko līgu?
p.s.Kāpēc viņa nav izlases kandidātu sarakstā?