Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:905, Did:0, useCase: 3

Tiltiņš debitē ar izlīdzinājumu nesošajiem vārtiem

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Tiltiņš debitē ar izlīdzinājumu nesošajiem vārtiem
"Koovee", foto: Juhani Järvenpää

Pirmo spēli pēc krustenisko saišu savainojuma aizvadījis Krišjānis Tiltiņš, kurš debitējis Somijas otrajā spēcīgākajā līgā, palīdzot “Koovee” komandai izlīdzināt rezultātu viesos pret “SaiPa”. Spēles gan tika zaudēta papildlaikā.

Starpsezonu perioda Krišjānis Tiltiņš no Cēsu “Lekringa” pārcēlās uz somu klubu “Koovee”, taču iedzīvojās nopietnā savainojumā un laukumā atgriezies vien neilgi pirms regulārās sezonas beigām. Debijas spēle individuāli padevās sekmīga – komanda ātri nonāca 0:3 iedzinējos, bet Gustavs Griezītis pēc Jāņa Ragovska piespēles vienus vārtus atspēlēja. Otrajā periodā mājinieki guva ceturtos vārtus, bet tiem sekoja trīs “Koovee” rezultatīvie metieni, pie vēl viena vārtu guvuma tiekot Griezītim. Līdz pārtraukumam gan mājinieki atkal pārņēma vadību (6:5). Trešā perioda vidū Krišjānis Tiltiņš savā debijas spēlē jaunās komandas sastāvā panāca izlīdzinājumu. Tomēr papildlaikā laukuma saimnieki nodrošināja sev uzvaru ar 7:6 (3:1; 3:4; 0:1; 1:0). Griezītim šajā spēlē divi vārtu guvumi un pozitīvs (+2) lietderības koeficients. Tiltiņam arī bez vārtu guvuma pozitīvs (+1) lietderības koeficients. Jānim Ragovskim viena rezultatīva piespēle un negatīvs (-1) koeficients, bet Rolands Kovaļevskis, kurš pie punktiem netika, maču pabeidza ar pozitīvu (+1) lietderību.

Aņa komanda atkal nonāk iedzinējos

Cīņu par vietas nosargāšanu Šveices spēcīgākajā florbola līgā turpina Daniels Jānis Anis un viņa “UHC Uster”. Sērijas trešajā spēlē latvieša pārstāvētā komanda viesos ar rezultātu 5:7 (1:3; 1:2; 3:2) piekāpās “Floorball Thurgau”, tādējādi sērijā līdz kādas komandas četrām uzvarām nonākot iedzinējos ar 1:2. Trešajā sērijas spēlē latvieša kontā rezultatīva piespēle komandas pēdējā vārtu guvumā, kas pusotru minūti pirms pamatlaika beigām ļāva panākt 5:6. Taču jau 12 sekundes vēlāk mājinieki iemeta septītos vārtus, izšķirot mača likteni. Anim spēles gaitā arī četras soda minūtes. Pašlaik visās sērijas spēlēs uzvaras izcīnījuši laukuma saimnieki, bet nākamā spēle ir "Uster” mājvietā.

Dumpis atgriežas ar rezultatīvu piespēli un uzvaru

Pēc ilgāka pārtraukuma, kas bija saistīts ar rokas savainojuma sadziedēšanu, laukumā atgriezies Markuss Dumpis, izceļoties ar rezultatīvu piespēli un palīdzot saviem “Indians” tikt pie 8:5 (2:3; 3:0; 3:2) uzvaras savās mājās pret “Pirkat”. Mača sākumā latvieša pārstāvētā komanda nonāca iedzinējos ar 0:3, taču spēja lauzt mača gaitu un svinēt uzvaru. Turnīra tabulā “Indians” komanda ar 20 punktiem deviņās spēlēs ieņem otro vietu. Tikpat punktu ir arī pirmajā vietā esošajiem “Happee”, kuri gan nospēlējuši par vienu cīņu vairāk.

Kuzņecovam hat-trick Dānijā

Pēc ilgāka pārtraukuma spēli par vietas saglabāšanu Dānijas spēcīgākajā līgā aizvadījis Kristera Marsela Kuzņecova un Emīla Zīverta pārstāvētais “Rungsted-Horsholm”, kas savās mājās neatstāja nekādas cerības “Hafnia” komandai, konkurentus saplosot ar rezultātu 16:4 (7:1; 4:0; 5:3). Uzvarētāju rindās ar trim vārtu guvumiem un vienu rezultatīvu piespēli izcēlās Kuzņecovs.

Ankudinovai un Melderei pirmā neveiksme sarežģī ceļu pretim NLB

Otro sezonu pēc kārtas Šveices 1.divīzijā jeb pēc spēka trešajā stiprākajā valsts čempionātā regulāro sezonu bez zaudējumiem noslēdza Annas Ankudinovas un Kates Melderes pārstāvētais “Floorball Zurich Lioness”, taču atkal neveiksmīgi sākušās pārspēles par tikšanu līmeni augstāk. Pirmajā spēlē pret “UH Zulgtal Eagles” viesos tika zaudēts ar 2:3 (1:0; 0:0; 1:3). Meldere ar ierakstiem spēles protokolā neizcēlās, bet Ankudinovai vārtu guvums un rezultatīva piespēle. Jāsaka gan, ka latviete nepilnas četras minūtes pirms mača beigām nopelnīja divu minūšu sodu, kuru mājinieces pārvērta uzvaras vārtu guvumā. Uzreiz pēc vārtu zaudējuma latviete tika pie vēl 2+10 minūšu soda, ievērojami samazinot savai komandai atspēlēšanās iespēju.

     [+] [-]

, 2023-03-04 21:04, pirms gada
Tiltiņš joprojām ir savainots , devās tikai izpildīt soda metienu un to arī realizēja.