Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:282, Did:0, useCase: 3

Paziņots sieviešu izlases sastāvs startam pasaules čempionātā

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Paziņots sieviešu izlases sastāvs startam pasaules čempionātā
Foto: Edgars Staune

Šodien Starptautiskajai Florbola federācijai tika nosūtīts Latvijas sieviešu izlases spēlētāju pieteikums dalībai 9. pasaules čempionātā, kas no 7. līdz 15. decembrim notiks Čehijas pilsētās Brno un Ostravā.

Mūsu izlases treneri Jānis Freivalds un Jānis Dainis komandas sastāvā iekļāvuši 17 laukuma spēlētājas un trīs vārtsardzes. Visplašāk valstsvienībā pārstāvēta Kocēnu "Rubene" – astoņas florbolistes. Trīs spēlētājas iekļautas no Rīgas komandas RSU, divas no FK "Ķekava", viena no "Ķekavas Bulldogs", bet sešas uz izlasi uzaicinātās florbolistes spēlē ārzemju klubos – Zviedrijā, Norvēģijā un Šveicē.

Latvijas izlases pieteikumā atrodamas sešas pasaules čempionāta debitantes – Elīza Elizabete Bērziņa, Inga Ametere, Monta Čēma, Paula Egle, Evelīna Garbare un Ilga Jēkabsone. Toties mūsu komandas aizsardze Baiba Juruša ir vienīgā florboliste pasaulē, kura ne tikai piedalījusies visos astoņos iepriekšējos čempionātos, bet pieteikta arī devītajam. Linda Līce spēlējusi piecos pasaules čempionātos, bet vēl četras florbolistes (Edīte Bankava, Evita Rudzīte, Lauma Višņevska un Gunita Kārkliņa) piedalījušās četros čempionātos.

9. pasaules čempionātā Latvijas sieviešu izlase spēlēs B apakšgrupā, kur tās pretinieces būs Norvēģijas, Šveices un Čehijas florbolistes. Visas trīs mūsu meiteņu izlases apakšgrupas spēles būs iespējams noskatīties LTV 7 tiešraidē, tāpat arī ceturtdaļfināla spēli, ja latvietes tajā iekļūs. Ceļā uz Čehiju Latvijas sieviešu florbola izlase dosies 4. decembrī, bet pirmā spēle paredzēta 7. decembra vakarā. Pirms pasaules čempionāta izlases dalībniecēm būs vēl viena treniņnometne, kas notiks no 22. līdz 24. novembrim Kocēnos.

Latvijas sieviešu florbola izlase:

Nr.p.k.Vārds un UzvārdsP.Klubs
1.Elīza Elizabete BērziņaUFK Ķekava
2.Gundega VancāneUFK Ķekava
3.Inga AmetereUĶekavas Bulldogs
4.Monta ČēmaVRSU
5.Aija KuncīteURSU
6.Santa TorstereURSU
7.Paula EgleURubene
8.Linda LīceARubene
9.Edīte BankavaURubene
10.Evita RudzīteURubene
11.Madara RudzīteURubene
12.Madara AdamaneURubene
13.Baiba JurušaARubene
14.Ilga JēkabsoneVRubene
15.Lauma VišņevskaVSala Silverstaden
16.Līga GarklāvaUSveiva IBK
17.Gunita KārkliņaASveiva IBK
18.Diāna IsjominaUFB Riders DBR
19.Evelīna GarbareAUHC Dietlikon
20.Luīze BiļinskaUUHC Dietlikon

Galvenais treneris: Jānis Freivalds
Treneris: Jānis Dainis
Fiziskās sagatavotības trenere: Inga Dzene
Ārste: Lilita Lazdiņa
Fizioterapeite: Baiba Rajecka
Ekipējuma menedžeris: Oļegs Groševs
Izlases menedžere: Maija Zēmele

Izmatotie resursi:
floorball.lv



     [+] [-]

, 2013-11-20 16:46, pirms 10 gadiem
Un Šeina nebūs ? Vārtsargu par daudz, lai gan ar sievietēm nekad neko nevar zināt, bet treneriem labāk zināt Lai veicas meitenēm, Norge jāuzvar obligāti, ar pārējām labi jānocīnās !