Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:282, Did:0, useCase: 3

LTV 7 translēs pasaules čempionāta sievietēm spēles

Ritvars Raits
Ritvars Raits

No 7. līdz 15. decembrim Čehijas pilsētās Brno un Ostravā notiks 9. pasaules čempionāts florbolā sievietēm, kurā piedalīsies arī Latvijas valstsvienība. Pateicoties tam, ka Latvijas Florbola savienība (LFS) vienojusies par pasaules čempionāta spēļu translēšanas licences iegādi, florbola līdzjutējiem visā Latvijā būs iespēja ar LTV 7 starpniecību tiešraidē sekot mūsu sieviešu izlases cīņām, kā arī spēlēm par medaļām.

9. pasaules čempionātā Latvijas sieviešu izlase ielozēta B apakšgrupā, kur tās pretinieces būs Norvēģijas, Šveices un Čehijas florbolistes. LTV 7 tiešraidē būs iespējams noskatīties visas trīs mūsu meiteņu izlases apakšgrupas spēles: sestdien, 7. decembrī, pulksten 21:00 (pēc Latvijas laika) – ar šveicietēm, svētdien, 8. decembrī, pulksten 21:00 – ar norvēģietēm, bet pirmdien, 9. decembrī, pulksten 21:00 – ar čehietēm.

Ja Latvijas izlase iekļūs ceturtdaļfinālā, LTV 7 plāno translēt arī šo mūsu izlases spēli, kas notiks 11. vai 12.decembrī. Bez tam florbola līdzjutējiem būs iespēja ar televīzijas palīdzību sekot spēlēm par godalgotajām vietām, kas notiks čempionāta pēdējā dienā – 15. decembrī. Pulksten 13:30 (pēc Latvijas laika) sāksies spēle par bronzas medaļām, bet pulksten 16:30 – spēle par zeltu un čempioņu kausu.

Latvijas sieviešu florbola izlase piedalījusies visos astoņos iepriekšējos pasaules čempionātos. Mūsu valstsvienības labākais starts bija 2007. gadā Dānijā, kad latvietes spēja iekļūt pusfinālā un ierindojās augstajā 4. vietā. Vienu reiz mūsu komanda ieņēmusi 5. vietu, bet pa trijām reizēm – 6. un 7. vietu. 7. vietā latvietes finišēja arī iepriekšējā čempionātā, kas pirms diviem gadiem notika Šveicē.

Izmantotie resursi:
floorball.lv



     [+] [-]

, 2013-11-13 20:29, pirms 11 gadiem
Kartejais virsraksts- bezsakars. "...sievietem spelem"

     [+] [-]

, 2013-11-13 22:37, pirms 11 gadiem
Mikelsjanis rakstīja: Kartejais virsraksts- bezsakars. "...sievietem spelem"
Ja piedāvāsi sakarīgāku, labprāt nomainīšu.

     [+] [-]

, 2013-11-14 03:36, pirms 11 gadiem
Ritvars Raits rakstīja: Ja piedāvāsi sakarīgāku, labprāt nomainīšu.
Piedod vecais,bet patiešām ir bišķītiņ bezsakarīgs,tāds mēles mežģis
Varēji LTV 7 translēs pasaules čempionātu florbolā sievietēm
LTV 7 translēs Latvijas sieviešu florbola izlases spēles no pasaules čempionāta,nu ko tādu
Bet par tām godalgu spēlēm cilvēki paši taču izlasīs rakstā