Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:282, Did:0, useCase: 3

Krūmiņš: "Latvijas izlase šogad ir spēcīgāka"

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Krūmiņš: "Latvijas izlase šogad ir spēcīgāka"
Morics Krūmiņš
Foto: Ritvars Raits, Floorball.lv

Latvijas izlase lieliski aizvadījusi Četru Nāciju turnīru Vācijas pilsētā Lilientālā, uzvarot trīs sava līmeņa komandas un ar pozitīvām emocijām var gatavoties pasaules čempionātam Rīgā. Pēdējā cīņā par labāko tika atzīts Morics Krūmiņš, kurš uzsvēra komandas spēku šajā sagatavošanās posmā.

"Spēlē pret Dānijas izlasi atkal neizmantojām savas iespējas iemest, arī pretinieku vārtsargs daudzās spēles epizodēs pavilka pretiniekus," pēc pēdējās spēles Četru Nāciju florbola turnīrā, kurā Latvijas izlase ar rezultātu 4:1 pieveica dāņus, atzina mūsu valstsvienības labākais spēlētājs Morics Krūmiņš. Vaicājot kādēļ atkal otrajā trešdaļā neizdevās attīstīt savu pārākumu, līdzīgi kā tas bija arī iepriekšējās divās cīņās, Krūmiņš uzsvēra, ka "nedomāju, ka sniegums bija nestabils, drīzāk pretinieks nedaudz vairāk mobilizējās uz mūsu pretuzbrukumiem un izmainīja savu spēles stilu. Turklāt mēs paši ar aktīvo presingu sākām pieļaut kļūdas."

Uzvarot visās turnīra spēlēs (pirms tam arī 8:1 pār Norvēģiju un 7:3 pret Vāciju), Latvijas izlase kļuva par sacensību uzvarētāju. "Uzskatu, ka bija svarīgi uzvarēt šo turnīru, lai iegūtu lielāku pārliecību pasaules čempionātam. Komandas sniegums šajās spēlēs bija gana pārliecinošs, bet, protams, vēl ir nianses pie kurām jāpiestrādā taktiski. Uzskatu, ka mūsu izlase šogad ir spēcīgāka, ir izmainījies spēles zīmējums un arī paši esam kļuvuši stiprāki. Protams, šīs vēl ir tikai pārbaudes spēles un arī pārējās izlases nespēlēja savos labākajos sastāvos."