Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:283, Did:0, useCase: 3

LIDO Vasaras līgas B grupas uzvarētāji - "Jagerteam"

Ritvars Raits
Ritvars Raits

LIDO Vasaras līgas B grupas uzvarētāji - "Jagerteam"
B grupas čempioni - "Jagerteam"
Foto: Ritvars Raits

Svētdienas vakarā noslēdzās "LIDO Vasaras Līgas 2010" turnīrs B grupai vīriešiem. Lai arī paredzētas bija finālspēles arī A grupai, lietus dēļ tās nebija iespējams izspēlēt un šajā grupā uzvarētāji tiks noskaidroti pirmdien.

Spēlē par 3. vietu B grupā cīnījās "Darba Rezerves" un "Devils United". Spēles sākuma daļa aizritēja samērā spraigi - neviena no komandām nevēlējās atdot iniciatīvu un nonākt iedzinējos. Taču pamazām "Darba Rezerves", kurus pēc regulārā turnīra rezultātiem varēja dēvēt par šīs spēles favorītiem, ieguva pārsvaru rezultātā. Nav nekāds brīnums, ka lielāko ieguldījumu vārtu gūšanā sniedza rezervju līderis Pēteris Freimanis. Iekrātais pārsvars tika veiksmīgi nosargāts un "Darba Rezerves" izcīnīja uzvaru ar rezultātu 7:4, iegūstot 3. vietu visā turnīrā.

B grupas turnīra galvenajā cīņā par zelta medaļām sacentās "Rīgas Lauvas" un "Jagerteam". Grūti bija iepriekš prognozēt, kā varētu izvērsties cīņa. "Rīgas Lauvas" regulāro turnīru aizvadīja pārliecinoši, finišējot otrie savā grupā un uzreiz iekļūstot pusfinālā. "Jagerteam" regulāro turnīru aizvadīja ne tik veiksmīgi un savu labāko spēli sāka rādīt izslēgšanas mačos, kur no cīņas par zeltu izsita vienus no favorītiem – "Darba Rezerves".

Jau no pirmajām minūtēm komandas izvēlējās spēlēt ātrā tempā un agresīvi. Arī klātienē sanākušajiem skatītājiem, līdzjutējiem un faniem nebija garlaicīgi, jo komandas veidoja daudz vārtu gūšanas momentu un labi tos arī realizēja. Pēc pirmā puslaika rezultāts uz tablo rādīja 5:4 – minimāls pārsvars "Jagerteam". Arī otrajā puslaikā labāk nospēlēja "Jagerteam” florbolisti, kuri guva vēl divus vārtus un labi nospēlēja aizsardzībā, ielaižot tikai. Līdz ar to ar rezultātu 7:5 uzvaru spēlē un B grupas turnīrā kopumā izcīnīja "Jagerteam".

Uzreiz pēc spēles notika apbalvošana, kur vispirms tika pasniegtas PresiDENT balvas katras godalgotās komandas vienam spēlētājam. Mutes kopšanas līdzekļu komplektus ieguva spēlētāji, kuri visa turnīra laikā bija smaidoši, pozitīvi, prieku gūstoši un citiem sniedzoši. PresiDENT par tādiem uzskatīja Andi Jansonu (Darba Rezerves), Tomu Ābolu (Rīgas Lauvas) un Iļju Olijevski (Jagerteam).

Par labākajiem spēlētājiem turnīrā tika atzīti:
Labākais vārtsargs – Edgars Jemeljanovs (Rīgas Lauvas)
Labākais aizsargs – Edgars Turlajs (Jagerteam)
Labākais uzbrucējs – Toms Piliksers (Jagerteam)
Rezultatīvākais spēlētājs – Pēteris Freimanis (Darba Rezerves)

Šie spēlētāji saņēma dāvanu kartes no Adidas, kuras viņi varēs apmainīt pret sporta apaviem, jakām un T-krekliem no firmas jaunās kolekcijas.

Visi godalgoto komandu spēlētāji saņēma medaļas un dāvanu kartes no Sport2000, kā arī komandas tika apbalvotas ar kausiem. Visbeidzot, "LIDO Vasaras Līgas 2010" B grupas vīriešiem čempioni – "Jagerteam” saņēma balvu no Florbolam.lv – čeku par Ls 150 florbola inventāra iegādei.

Turnīra organizatori – Florbola Attīstības aģentūra, pateicas komandām par piedalīšanos, kā arī no sirds sveic visus godalgoto vietu ieguvējus!

A grupas finālspēles paredzētas pirmdien, 16. augustā. Spēle par 3. vietu ("Florbolam.lv" – "Moscow Nevewr Sleeps") plkst. 18:00, FINĀLS ("Narvesen-Koger Vide feat. Sūkļa Bobi" – "Ķekava") plkst. 19:00.

Izmantotie resursi:
vasarasliga.lv