Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:283, Did:0, useCase: 3

A līgas finālā arī ''Narvesen-Koger Vide feat. Sūkļa Bobi''

Krišs Upenieks

Šovakar Lido Vasaras līgā tika aizvadīts otrais pusfināls A līgas komandām, kurā ''Narvesen-Koger Vide feat. Sūkļa Bobi'' ar 8:3 pārspēja ''Moscow Never Sleeps'', tādējādi, kļūstot par otro finālisti. Savukārt sieviešu grupā divas uzvaras izcīnīja ''Nevienā acī''.

Jau ziņojām, ka vakar par pirmajiem A līgas finālistiem kļuva ''Ķekavas'' florbolisti, kuri pusfinālā ar 12:8 uzveica ''Florbolam.lv'' komandu. Šodien spēlē starp ''Narvesen-Koger Vide feat. Sūkļa Bobi'' un ''Moscow Never Sleeps'' tika noskaidrota otra fināla dalībniece. Pārliecinošu uzvaru ar 8:3 izcīnīja ''Narvesen-Koger Vide feat. Sūkļa Bobi'', kuri tad arī kļuva par otriem finālistiem.

Vēl šovakar tika aizvadītas divas spēles sieviešu grupā, kurā divas pārliecinošas uzvaras izcīnīja ''Nevienā acī'' florbolistes, attiecīgi pirmajā spēlē tika uzveikta ''Rīgas Lauvas'' komanda, bet otrajā ar 13:3 ''Ķekavas Bulldogs'' florbolistes.

Rīt Lido Vasaras līgā tiks aizvadītas divas spēles sieviešu grupā, bet jau tagad ir skaidrs, ka par 2010. gada čempionēm kļūs ''Priekā'' florbolistes.

Izmantotie resursi:
Vasaras Florbola Līga | Vasaras Florbola Līga

     [+] [-]

, 2010-08-11 00:47, pirms 14 gadiem
ja paskatas uz sastaviem tad iznak ka bus FK Kekavas finals!!! jo abas komandas spele kekavas speletaji!!!!

A līgā reāli FK Ķekavas finals!!!!