Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

Ametere motivāciju meklēs "NND Rīga"

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Ametere motivāciju meklēs "NND Rīga"
"Ķekavas Bulldogs" būs jāmeklē jauna kapteine
Foto: Floorball.lv

Aizvadītajā starpsezonā Latvijas trešais spēcīgākais sieviešu florbola klubs "Ķekavas Bulldogs" zaudējis divas no savām vadošajām spēlētājām. Visu laiku rezultatīvākā kluba spēlētāj Inga Ametere nākamajā sezonā pārstāvēs "NND Rīga".

Pirms pagājušās sezonas "Ķekavas Bulldogs" komandai pievienojās Anna Ankudinova, uzreiz kļūstot par komandas vadošo spēlētāju, tādējādi sekmīgi aizstājot Ingu Ameteri, kura savainojuma dēļ izlaida lielāko sezonas daļu. Pirms kāda laika kļuva zināms, ka Ankudinovai pirmā sezona "bulldogs" klubā, vismaz uz kādu laiku, arī paliks pēdējā, jo jaunā uzbrucēja pārcelsies uz Somijas spēcīgāko līgu.

Tāpat kļuvis zināms, ka vismaz nākamajā sezonā kopā ar bronzas komandu nebūs pati Ametere, kura uz vienu sezonu izīrēta pēdējo gadu otrajai spēcīgākajai komandai "NND Rīga".

"Gribējās mazliet pamainīt vidi un spēlēšanas stilu," sarunā ar Sportacentrs.com atklāj Inga Ametere. "Gana ilgi nospēlēts "Ķekavas Bulldogs" un izveidojusies tāda kā rutīna, kā rezultātā pamazām spēlēšanas uguntiņa sāka izdzist. Ņemot vērā, ka vēl neesmu gatava florbolu pavisam atstāt, tad domāju, ka jauni cilvēki, jauna vieta un savādāks spēlēšanas stils varētu atkal no jauna ievilkt mani florbola azartā."