Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2896, Did:0, useCase: 3

broky ar uzvaru pār YEKINDAR tiek uz BLAST pavasara finālturnīru

Rolands Eliņš

broky ar uzvaru pār YEKINDAR tiek uz BLAST pavasara finālturnīru
Helvijs broky Saukants. Foto: theMAKKU/HLTV

Datorspēles CS2 turnīrā "BLAST Premier Spring Groups 2024" Kopenhāgenā vietu sezonas finālturnīrā izcīnīja Helvija broky Saukanta pārstāvētā "FaZe Clan", kas izšķirošajā mačā pieveica Mareka YEKINDAR Gaļinska pārstāvēto "Liquid", un YEKINDAR komanda pēc tam zaudēja arī pārspēlē, attiecīgi uz BLAST finālturnīru vēl netiekot.

Šī bija "FaZe" un "Liquid" pirmā savstarpējā spēle kopš kanādieša "Twistzz" pārejas no "FaZe" uz "Liquid" komandu. Viņam savas jaunās komandas sastāvā uzvaru gūt neizdevās, un "FaZe" sestdien aizvadītajā mačā bija pārāka ar 2:0 (13:11 un 13:9).

"YEKINDAR" šajā mačā bija statistika 29-30 un reitings 0.99, kas bija trešais labākais komandā, kamēr "broky" ar 27-29 un reitingu 0.91 šoreiz bija pieticīgākā statistika savā komandā.

Taču "broky" komandai šī uzvara nozīmēja garantētu vietu pavasara BLAST finālturnīrā. Tas notiks jūnija sākumā Londonā, un tajā piedalīsies tikai astoņas komandas, kas cīnīsies par balvu fondu 425 tūkstošu dolāru apmērā.

Šobrīd noskaidrotas sešas dalībnieces ("FaZe", "Vitality", "Natus Vincere", "Virtus.pro", "Astralis" un G2), bet vēl divas tiks noskaidrotas "Spring Showdown" turnīrā martā.

Tajā nāksies piedalīties arī "Team Liquid", kas pēc zaudējuma "FaZe" vēl piedalījās pārspēlē par tikšanu uz finālturnīru, taču svētdienas vakarā zaudēja arī G2 komandai ar 0:2 (10:13 un 7:13).

"YEKINDAR" šajā mačā bija statistika 24-30 un reitings 0.97, kas bija trešais labākais komandā.

"Spring Showdown" turnīrā piedalīsies 16 komandas, un tikai divas labākās vēl tiks pie ceļazīmes uz pavasara finālturnīru.

     [+] [-]

, 2024-01-29 13:25, pirms 3 mēnešiem
broky vājš sniegums.