Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2896, Did:0, useCase: 3

Video: Siliņš: "Esportam nemaz nevajag obligāti iegūt vienādības zīmi ar sportu"

Rolands Eliņš
Podkāstā "Ārpus kadra" šonedēļ galvenā tēma bija esports, par ko izteicās CS2 treneris Miks "Independent" Siliņš un esportiste Anna "Ann4" Laurinoviča. Sarunas gaitā pieskārāmies esporta situācijai pandēmijas sākumā, kad sabiedrības daļa pievērsās e-sacensībām, jo neko citu karantīnas apstākļos gluži vienkārši nevarēja darīt. Tāpat populārs temats ir esporta iekļaušana olimpiskajās spēlēs, ko pati SOK vēlas panākt. Šobrīd SOK tikusi līdz "Olimpiskās esporta nedēļas" rīkošanai, tiesa, šajās sacensībās ir SOK izvēlētās spēles (piemēram, e-beisbols, e-riteņbraukšana, e-burāšana utml.), nevis datorspēles, kas bauda globālu popularitāti. Siliņš norādīja, ka, protams, būtu priecīgs, ja arī viņa pārstāvētā CS2 spēle izpelnītos SOK uzmanību un tiktu izvērtēta olimpisko spēļu kontekstā, taču reizē arī uzsvēra, ka esportam kā nozarei tas nemaz nebūtu tik svarīgi - esports ir ilgu laiku sekmīgi izdzīvojis pats, nepievēršot uzmanību tam, vai SOK vai kāds cits to uzskata par sportu vai nē.

Podkāstu pilnā garumā skaties šeit, kā arī meklē to populārākajās audio straumēšanas vietnēs.

Podkāstu "Ārpus kadra" atbalsta Aizdevums.lv.
Vērtējums:

     [+] [-]

, 2024-01-28 07:50, pirms 3 mēnešiem
Izlasiju rinkkopu ,jus tak neesat ar veselu sapratu

     [+] [-]

, 2024-01-28 07:52, pirms 3 mēnešiem
Speles ar teroristiem šie gatavi spēlēt olimpiskajas spēlēs jūs debīli esat?

     [+] [-]

, 2024-01-28 07:53, pirms 3 mēnešiem
Ieteiktu šiem porencialajiem olimpiešiem vairak pastaigāt pa svaigu gaisu

     [+] [-]

, 2024-01-28 07:54, pirms 3 mēnešiem
Un Eliņa kungam ar japadomā būtu ko publicē un kur.

     [+] [-]

, 2024-02-01 08:10, pirms 3 mēnešiem
mtz08 rakstīja: Speles ar teroristiem šie gatavi spēlēt olimpiskajas spēlēs jūs debīli esat?
Nabaga lauķis uztaisījis lielo problēmu spēlēs sarkanie pret baltajiem,kur problēma? ļoti grūti to ir nomainīt Ej turpini lasīt savas avīzes un turpini dzīvot 90ajos!