Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource628 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource628), Fid:2914, Did:0, useCase: 3

Video: #147 Ārpus kadra: latviete "Ann4", Bekhema esporta komandas kapteine

Jānis Celmiņš
Šogad Trīs zvaigžņu balvā pirmoreiz starp nominantiem bija arī esportists, un, atzīmējot šo notikumu, par esporta jaunumiem, niansēm, būtību un filozofiju podkāstā "Ārpus kadra" aicinājumā datorspēles CS2 spēlētāju Annu "Ann4" Laurinoviču, pirmo sievieti-esportisti Latvijā, un CS2 treneri Miku Siliņu. Viņi abi pārstāv Lielbritānijā bāzēto un Deividam Bekhemam daļēji piederošo "Guild Esports" sieviešu komandu, kurā Anna ir komandas kapteine, bet Miks - treneris. Podkāstā Anna ieskicēja savu ceļu uz šo profesiju, ko ar pārliecību nosauc patiešām par profesiju ("tas ir darbs, ar ko es pelnu iztiku") un kopā ar Miku dalījās viedokļos par esporta nozares izaugsmi, reputāciju un savu vietu tajā.

Skaties raidījumu šovakar TV4 kanālā plkst. 21.30, kā arī portālā Sportacentrs.com un populārākajās audio straumēšanas vietnēs.

Podkāstu "Ārpus kadra" atbalsta Aizdevums.lv.

Vērtējums:

     [+] [-]

, 2024-01-27 16:30, pirms 3 mēnešiem
cik viņai ELO?