Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2896, Did:0, useCase: 3

broky komanda neizmanto pirmo iespēju iekļūt finālā

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

broky komanda neizmanto pirmo iespēju iekļūt finālā
Helvijs Saukants jeb "broky". Foto: HLTV

Latviešu esportista Helvija broky Saukanta pārstāvētā "Counter Strike:GO" komanda "FaZe” sestdien "BLAST Premier Spring:Europe” turnīra pusfinālā ar 0-2 piekāpās Eiropas vienībai "Complexity". Iespēja iekļūt lielajā finālā "FaZe" vienībai gan vēl būs - mazajā pusfinālā gaidāma cīņa ar "Natus Vincere" un pirms pāris dienām pieveiktās Francijas komandas "Vitality" uzvarētāju.

"FaZe" šovakar piedzīvoja zaudējumus gan "Nuke" (11:16), gan "Dust 2" (14:16) spēlēs, broky šodien izceļoties ar statistiku 34:35 un iegūstot reitingu 0.99, kas bija trešais augstvērtīgākais starp pieciem "FaZe" komandas spēlētājiem.

"BLAST Premier Spring" Eiropas turnīrā piedalās astoņas komandas, kuras izspēlēs izslēgšanas spēļu turnīru pēc divmīnusu sistēmas, proti, visas komandas sāk spēles augšējā zarā un pēc pirmā zaudējuma pāriet uz apakšējo zaru, savukārt otrais zaudējums nozīmē izstāšanos. Turnīrā ir izsludināts balvu fonds pusmiljona dolāru apmērā, un lauvas tiesu (335 tūkstošus) saņems pirmās vietas ieguvēji.

Tāpat jāpiemin, ka abas finālistes nodrošinās dalību "BLAST Premier:Global Final 2020" turnīrā, kas paredzēts nākamā gada sākumā un tajā tiek solīts balvu fonds pusotra miljona dolāru apmērā.

Mazais pusfināls paredzēts vēlā svētdienas pēcpusdienā. Latvieša pārstāvētā "FaZe" zemāk par trešo vietu nokrist nevar un ir nodrošinājusi vismaz 30 tūkstošu dolāru prēmiju.

Izmantotie resursi:
https://liquipedia.net/counterstrik...

     [+] [-]

, 2020-06-20 20:59, pirms 4 gadiem
Ja nemākulīgo lietuvieti nomainītu kāds no sportacentra cs ekspertiem, tad broky saukanta blice būtu #1 pasaulē

     [+] [-]

, 2020-06-20 22:05, pirms 4 gadiem
Leitis tiešām bija vājš, tāpat kā Rain, bet krīt acīs arī tas, ka FazeClan mūžīgi izšķirošajā spēlēs izjūk pa vīlēm... Un to jau visi +/- komentētāji pamana.

     [+] [-]

, 2020-06-20 22:42, pirms 4 gadiem
M8archa rakstīja: Ja nemākulīgo lietuvieti nomainītu kāds no sportacentra cs ekspertiem, tad broky saukanta blice būtu #1 pasaulē
Saprot ka viņu neciena raksot uzvārdu ar mazo burtu ,nafik censties