Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2896, Did:0, useCase: 3

broky komandai otrā uzvara cīņā par 300 tūkstošiem eiro

Andrejs Siliņš

broky komandai otrā uzvara cīņā par 300 tūkstošiem eiro
Helvijs broky Saukants. Foto: hltv.org

Latviešu esportista Helvija broky Saukanta pārstāvētā „Counter Strike:GO” komanda „FaZe” ceturtdien ar uzvaru turpināja „BLAST Premier Spring:Europe” turnīru - ar 2-0 pieveikta Francijas vienība "Vitality".

"FaZe Clan" šodien bija pārāka gan pirmajā "Nuke" spēlē (16:11), gan otrajā "Dust2" spēlē (16:9). broky sniegums šoreiz vājāks nekā pēdējā laikā ierasts - latvietis sakrāja statistiku 27:33 un reitingu 0.98. Abos rādītājos Saukants bija vājākais komandā.

"BLAST Premier Spring" Eiropas turnīrā piedalās astoņas komandas, kuras izspēlēs izslēgšanas spēļu turnīru pēc divmīnusu sistēmas, proti, visas komandas sāk spēles augšējā zarā un pēc pirmā zaudējuma pāriet uz apakšējo zaru, savukārt otrais zaudējums nozīmē izstāšanos. Turnīrā ir izsludināts balvu fonds pusmiljona dolāru apmērā, un lauvas tiesu (335 tūkstošus) saņems pirmās vietas ieguvēji.

Tāpat jāpiemin, ka abas finālistes nodrošinās dalību "BLAST Premier:Global Final 2020" turnīrā, kas paredzēts nākamā gada sākumā un tajā tiek solīts balvu fonds pusotra miljona dolāru apmērā.

Nākamo spēli "FaZe" aizvadīs 20. jūnijā, tiekoties ar Eiropas komandu "Complexity", ko pārstāv esporta meistari no Dānijas, ASV un Bulgārijas.

     [+] [-]

, 2020-06-19 11:05, pirms 4 gadiem
Spēli neredzēju, bet , spriežot pēc statistikas, Helvijs nospēlēja vāji... Labi, ka pārējie izvilka spēli.