Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2896, Did:0, useCase: 3

broky un "FaZe" ar drošu uzvaru pār mājiniekiem sāk lielo Katovices turnīru

Rolands Eliņš

broky un "FaZe" ar drošu uzvaru pār mājiniekiem sāk lielo Katovices turnīru
Helvijs broky Saukants. Foto: HLTV

"Intel Extreme Masters Katovice 2024" datorspēļu turnīru, kas ir viens no lielākajiem un prestižākajiem pasaulē, ar uzvaru sākusi Latvijas esportista Helvija broky Saukanta pārstāvētā "FaZe Clan" komanda, kas ar 2:0 pārspēja Polijas komandu "Rebels".

Ikgadējais Katovices turnīrs datorspēlē CS2 arī šogad tiek izspēlēts 24 komandu konkurencē, kas cīnās par balvu fondu viena miljona dolāru vērtībā. Šoreiz tam nav spējusi kvalificēties Mareka YEKINDAR Gaļinska komanda "Liquid", kamēr "FaZe" jau ierasti sāk turnīru no otrās kārtas jeb "Top 16" fāzes.

Savā pirmajā spēlē "FaZe" tikās ar vietējo komandu "Rebels", kas pasaules rangā atrodas daudz zemāk (118. vietā), taču turnīrā piedalās ar mājinieces kvotu un spēja izsisties cauri pirmajai kārtai.

"FaZe" par savu uzvaru nelika šaubīties un pirmajā kartē "Nuke" uzvarēja ar 13:9, pārsvaru 10:2 iekrājot jau pirmajā puslaikā. Pēc tam sekoja līdzīgi pārliecinošs sniegums "Ancient" kartē, kurā tika uzvarēts ar 13:7.

broky šoreiz bija trešā labākā statistika komandā 30-26 un reitings 1.18. Pārliecinoši labākais tas šoreiz bija komandas jaunpienācējam slovākam Davidam "frozen" Čerņaņskim, kurš pamanījās tikt pie statistikas 47-22.

"FaZe" līdz ar to A apakšgrupā saglabā vietu augšējā zarā un grupas pusfinālā cīnīsies pret Turcijas komandu "Eternal Fire" (pasaules rangā ieņem 15. vietu). Uzvaras gadījumā "FaZe" garantēs vietu vismaz ceturtdaļfinālā un dalību spēlēs "Spodek" arēnā, bet zaudējuma gadījumā nāksies pārcelties uz apakšējo zaru, kur, lai tiktu ceturtdaļfinālā būs jāuzvar divās spēlēs pēc kārtas.

"FaZe" nākamā spēle paredzēta rītvakar 17:30.

Izmantotie resursi:
https://www.hltv.org/events/7435/ie...

     [+] [-]

, 2024-02-03 20:16, pirms 3 mēnešiem
Malacis. Un prieks ka tagad spele lidz 13 uzvaram, tomer mazliet pa ilgu bija lidz 16
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2024-02-04 13:40, pirms 3 mēnešiem
mtz08 rakstīja: Sporta portālā turpina publicēt teroristu spēlītes? Bravo ,ļoti atlētiski
aizveries

     [+] [-]

, 2024-02-04 18:40, pirms 3 mēnešiem
broky saukants savu meistarību pierăda tieši pistoļu raundos
Un tas ir izšķiroši