Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Sāksies ''CSGOFAST'' turnīrs, balvu fonds vairāku tūkstošu eiro apmērā

Sāksies ''CSGOFAST'' turnīrs, balvu fonds vairāku tūkstošu eiro apmērā
CS:GO sacensības Krievijā
Foto: Sergei Fadeichev/TASS/Scanpix

Dažas dienas pirms Ziemassvētkiem risināsies otrais ''CSGOFAST'' turnīrs, kura balvu fonds būs mērāms teju 10 tūkstošu eiro apmērā, ziņo ''HLTV''.

Decembrī tiks izspēlēts pasaulē labi zināmās šaušanas datorspēlēs ''Counter Strike: Global Offensive'' otrais ''CSGOFAST'' rīkotais turnīrs, kurā piedalīsies astoņas komandas.

''CSGOFAST'' pirmās sacensības sarīkoja 2017. gada novembrī, kad arī balvu fonds bija 10 tūkstoši ASV dolāru, kas ir aptuveni 8,8 tūkstoši eiro. Toreiz finālā uzvaru izcīnīja dažādu valstu miksētā komanda ''Valiance'', kuru pārstāvēja trīs slovāki, viens maķedonietis un viens bosnietis.

Savukārt otro vietu ieguva 100% pārstāvētā piecu Dānijas esportistu komanda ''Tricked'', kas finālā piekāpās ''Valiance''. Attiecīgi ''Valiance'' izcīnīja septiņus tūkstošus ASV dolāru (6,2 tūkstoši eiro), bet ''Tricked'' ieguva atlikušos trīs (2,6 tūkstoši eiro). 

Jaunais ''CSGOFAST'' turnīrs risināsies laika posmā no 20.-22. decembrim un arī šajās sacensībās balvu fonds būs 10 tūksotši dolāru, pirmajai vietai iegūstot septiņus. Turnīrā piedalīsies astoņas komandas, kuras tiks sadalītas divās grupās un vēlāk divas labākās no katras cīnīsies izslēgšanas spēlēs.

''CSGOFAST'' pēc pašas organizācijas ieskatiem izraudījās septiņas komandas, kuras piedalīsies šajā turnīrā, bet astotajai būs iespēja tajā iekļūt, cīnoties kvalifikācijas fāzē. Kvalifikācijās turnīrā piedalās 64 komandas un ikvienai no tām ir iespēja kļūt par astoto finālturnīra dalībnieci.

Fināla sacīkstēm izraudzītas Slovākijā, Vācijā, Zviedrijā, Dānijā, Kazahstānā, Bulgārijā un Spānijā bāzētas komandas. Iepriekšējā turnīra uzvarētāja ''Valiance'' uz sacensībām bija uzaicināta, bet no kvalifikācijas iekļuvusī ''Toxic'' izkļuva no savas grupas un rezultātā izcīnīja dalītu trešo/ceturto vietu.

  +1 [+] [-]

, 2017-12-19 23:59, pirms 6 gadiem
Šito mūsu olimpietis Afanasijs Kuzmins varētu izmēģināt.