Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Beļģija un Nīderlande arī kvalificējas Pasaules kausa ceturtdaļfināliem

Juris Miņins
Juris Miņins

Beļģija un Nīderlande arī kvalificējas Pasaules kausa ceturtdaļfināliem
Foto: AFP/Scanpix

Šodien noslēdzās 2018. gada Pasaules kausa lauka hokejā izslēgšanas maču priekšsacīkstes, kurās pārliecinošas uzvaras svinēja Beļģija un Nīderlande, kvalificējoties ceturtdaļfinālam.

Šodien tika aizvadītās divas atlikušās lauka hokeja Pasaules kausa izslēgšanas turnīra maču priekšsacīkšu spēlēm un tajās Beļģija mērojās spēkiem ar Pakistānu, bet Nīderlande spēlēja pret Kanādu.

Jāsaka, ka ne vienā, ne arī otrā spēlē intriga nebija novērojama, jo maču favorīti, proti, Beļģija un Nīderlande, pārliecinoši parādīja savu pārspēku. Beļģi jau pirmajā ceturtdaļā panāca 2:0, bet spēli noslēdza ar 5:0, neatstājot pakistāniešiem nekādas cerības. Savukārt kanādieši gan sākumā izrādīja pretestību un pirmo ceturtdaļu noslēdza pie 0:0, taču tālāk viņus gaidīja tāds pats liktenis, proti, 0:5 no Nīderlandes.

Pēc šiem mačiem ir noskaidrojušās arī visas ceturtdaļfinālu dalībnieces. Vakar jau ziņojām, kad divus ceturtdaļfināla pārus veidos Anglija un Argentīna, kā arī Austrālija un Francija, bet šodien tām pievienojās Nīderlande – Indija un Vācija – Beļģija. Jāpiebilst, ka ceturtdaļfināliem nav kvalificējusies neviena grupu turnīra trešās vietas ieguvēja.

Pirmie ceturtdaļfinālu mači norisināsies jau rīt, kad Argentīna spēlēs pret Angliju, bet Austrālija ar Franciju.

2018. gada Pasaules kauss lauka hokejā

Izslēgšans maču priekšsacīkstes

ViesimMājniekiRezultāts
AnglijaJaunzēlande2:0
FrancijaĶīna1:0
BeļģijaPakistāna5:0
NīderlandeKanāda5:0

Ceturtdaļfināls

ViesimMājniekiRezultāts
ArgentīnaAnglija
AustrālijaFrancija
VācijaBeļģija
IndijaNīderlande

Vietu sadalījums

#Komanda
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.Jaunzēlande
10.Ķīna
11.Kanāda
12.Pakistāna
13.Spānija
14.Īrija
15.Malaizija
16.DĀR

Izmantotie resursi:
https://www.worldcup2018.hockey/men/