Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Grišāne, Kardašovs, Trefilovs vingros Ļubļanas finālos

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Grišāne, Kardašovs, Trefilovs vingros Ļubļanas finālos
Valērija Grišāne
Foto: dohagym.com

Slovēnijas galvaspilsētā Ļubļanā risinās Pasaules izaicinājuma kasa posms sporta vingrošanā. Latvijas Olimpiskās vienības pamatsastāva dalībnieki Vitālijs Kardašovs, Dmitrijs Trefilovs un Valērija Grišāne vakar iekļuva finālos, kas risināsies šodien un rīt.

Valērija Grišāne (18) kvalifikācijā vislabāk nostartēja savā pamatdisciplīnā - atbalsta lēcienā ieguva 13,650 punktus un kā sestā labākā iekļuva finālsacensībās. Brīvo kustību kvalifikācijā ar 12,700 punktiem viņa ieguva 12. vietu, līdz fināla astoņniekam pietrūka vien 0,050 punktu.

Vitālijs Kardašovs (30) atbalsta lēciena kvalifikācijā ar 14,325 punktiem kā septītais labākais tika finālā, bett brīvajās kustībās viņš ierindojās 29. vietā. Dmitrijs Trefilovs (27) kvalifikācijā uz zirga ar 14,750 punktiem kā astotais labākais iekļuva fināla astoņniekā.

Bez īpašiem panākumiem startēja divas mūsējās - Sabīne Goša kvalifikācijā uz stieņiem palika pēdējā (26.) vietā, tāpat arī uz baļķa (32.), savukārt Alīna Circene uz baļķa ierindojās 25. pozīcijā.

Kā jau ziņots, iepriekšējās nedēļas nogalē Dohas posmā Vitālijs Kardašovs izcīnīja 3. vietu atbalsta lēcienā un jau laicīgi nodrošināja ceļazīmi uz Latvijas Olimpiskās vienības pamatsastāvu arī nākamajā sezonā, Dmitrijs Trefilovs ieguva 4. vietu uz zirga, bet Valērija Grišāne nopelnīja 6. vietu brīvajās kustībās.

Izmantotie resursi:
www.fig-gymnastics.com