Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

"Jūrmala/Fēnikss" turpina sadarbību arī ar Medisu

"Jūrmala/Fēnikss" turpina sadarbību arī ar Medisu
Kristaps Mediss
Foto: Ojārs Martinsons, bkjurmala.lv

"Jūrmala/Fēnikss" turpina komplektēt sastāvu jaunajai "Aldaris" Latvijas basketbola līgas (LBL) sezonai. Šodien klubs vēsta, ka sadarbība tiek turpināta ar Kristapu Medisu.

Aizvadītajā sezonā Mediss piedalījās 36 LBL spēlēs, laukumā vidēji pavadot 15:47 minūtes, gūstot piecus punktus un izcīnot 1,5 atlēkušās bumbas. Desmit aizvadītajās Baltijas basketbola līgas (BBL) spēlēs Medisa kontā vidēji gūti 4,9 punkti un izcīnītas 1,2 bumbas zem groziem.

Medisam šī būs jau trešā sezona "Jūrmalas/Fēnikss" sastāvā, bet iepriekš basketbolists ir pārstāvējis arī BK "Jēkabpili", BA "Turību", "VEF Rīgu" un "ASK Rīgu".

Šonedēļ "Jūrmala/Fēnikss" informēja par sadarbības turpināšu ar Uģi Pineti, bet pirmo reizi komandu pārstāvēs bijušais BK "Valmieras" basketbolists Māris Ziediņš.

"Jūrmala/Fēnikss" pagājušajā LBL regulārajā sezonā ieņēma ceturto vietu, bet ceturtdaļfinālā piecās spēlēs atzina BK "Jēkabpils" pārākumu. BBL Jūrmala desmit spēlēs izcīnīja trīs uzvaras, ar ko nepietika, lai kvalificētos astotdaļfinālam. Sezonas kopvērtējumā "Jūrmala/Fēnikss" ierindojās 19. vietā.

Izmantotie resursi:
Jūrmala/Fēnikss (@jurmalafenikss) | Twitter
Latvijas Basketbola savienība
Baltic Basketball League

     [+] [-]

, 2015-07-24 10:31, pirms 9 gadiem
Labs puika, centīgs.

     [+] [-]

, 2015-07-24 17:50, pirms 9 gadiem
Vienkāršs bet sirsnīgs.