Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

''Valmiera'' piekāpjas Tartu, ''Jelgava'' neatspēlē 26 punktus pret Jonišķiem

Krišs Upenieks

''Valmiera'' piekāpjas Tartu, ''Jelgava'' neatspēlē 26 punktus pret Jonišķiem
Viktors Iļjins
Foto: bkvalmiera.lv

Aldaris Latvijas Basketbola līgas (LBL) komandas aktīvi turpina gatavoties čempionāta sākumam. Šovakar spēles aizvadīja BK ''Valmiera'' un BK ''Jelgava'', tomēr abām komandām galotnēs nācās atzīt pretinieku pārākumu - valmierieši zaudēja igauņu Tartu ''Rock'' (79:81), bet jelgavnieki piekāpās Lietuvas ''Delikatesas'' - 76:80.

Valmiera/ORDO'' šovakar pret Tartu ''Rock'' visas spēles garumā cīnījās ļoti līdzīgi, pēc 20 minūtēm atrodoties pat nelielā trīs punktu vadībā - 41:38. Diemžēl pēc lielā pārtraukuma mājinieki bija nedaudz labāki un galarezultātā sagādāja valmieriešiem zaudējumu ar 79:81.

Ainara Zvirgzdiņa trenētās komandas sastāvā rezultatīvākais ar 18 punktiem bija Latvijas izlases basketbolists Haralds Kārlis. Viktors Iļjins izcēlās ar 13 punktiem un septiņām atlēkušajām bumbām, bet vēl 12 punktus pievienoja Mārtiņš Laksa.

Mārtiņa Gulbja vadītā ''Jelgava'' aizvadīja pagalam neveiksmīgas 25 minūtes pret Jonišķu ''Delikatesas'', pamanoties nonākt iedzinējos pret Lietuvas pēc spēka 2. līgas komandu pat ar mīnus 26 (35:61). Skaidrs, ka šāds nav komandu spēku samērs. Atspēlēšanās bija gaidāma, taču tas notika ļoti strauji, kas galotnē deva pat cerības. Diemžēl pie 75:77 Agņa Čavara metiens tika nobloķēts, pretinieki realizēja divus soda metienus - galarezultātā zaudējums ar 76:80.

20 punkti šajā spēlē saspēles vadītājam Kristapam Pļavniekam, ar 14 atzīmējās komandas jaunieguvums Harijs Rubenis, bet 12 pievienoja Andris Justovičs. Jelgavnieki ar ''Delikatesas'' basketbolistiem atkārtoti tiksies 26. septembrī, bet sestdien mačs norisināsies Joniškos.

''Valmiera'' Aldaris LBL sezonu iesāks 30. septembrī viesos pret Rīgas VEF, bet jelgavnieki dienu iepriekš viesosies pie ''Jūrmalas/Fēnikss'' komandas.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-09-24 22:22, pirms 9 gadiem
Pirmajā rindkopā kļūda! Jelgavas vietā Jēkabpils
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-09-24 22:41, pirms 9 gadiem
Rietumu vilciens rakstīja: Nu tam Kārlim sākumā vajadzēja uzspēlēt Valmierā un tad tikai nopelnīt sev vietu izlasē, tā tika pa BLATU izlasē!
Zin kā daudz jau kas notiek pa blatu. Bet vispār jau laikam dēļ Amerikas pieredzes džeks tika, jo tur jau ar līmenis diezgan augsts

  +1 [+] [-]

, 2015-09-24 23:44, pirms 9 gadiem
Rietumu vilciens rakstīja: Nu tam Kārlim sākumā vajadzēja uzspēlēt Valmierā un tad tikai nopelnīt sev vietu izlasē, tā tika pa BLATU izlasē!
Ka 12. speletajs vins bija perfekts, skaidrs ka piemeram tas pats Selakovs butu noderigaks, bet nu Haralds bija ists spridzeklis un kurinatajs uz solina, ne pajokam neemas mala un uzvilka visus. Tas nav mazsvarigi!

     [+] [-]

, 2015-09-25 05:53, pirms 9 gadiem
Basketbola_experts rakstīja: Ka 12. speletajs vins bija perfekts, skaidrs ka piemeram tas pats Selakovs butu noderigaks, bet nu Haralds bija ists spridzeklis un kurinatajs uz solina, ne pajokam neemas mala un uzvilka visus. Tas nav mazsvarigi!
Šeļakovs bija pēc traumas un pēdējā pārbaudes spēlē pret Maķedoniju viņa kāju darbība bija vienkārši katastrofāla.

     [+] [-]

, 2015-09-25 11:54, pirms 9 gadiem
Pļavnieks vēl vienu gadu Jelgavā?

     [+] [-]

, 2015-09-25 16:10, pirms 9 gadiem
chankers rakstīja: Pļavnieks vēl vienu gadu Jelgavā?
Jā, officiāli ir izīrēts
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja